Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

Och dagarna går....

Av Camilla Lindholm - 23 februari 2010 22:35

Tur att det är OS, annars vet jag inte riktigt vad jag skulle ha gjort av min tid. Helt otroligt envist virus detta jag har fått, för jag antar att det är ett virus. Den här uppbyggnadsperioden har inte riktigt börjat som jag tänkt. Först bristning i vaden, sedan en flera månader lång bältros och nu detta. För att komma till bukt med min snoriga och täppta näsa har jag med stor framgång praktiserat gammal hederlig nässköljning med kanna och fingervarmt saltvatten. Det blev väl omodernt någon gång på 70-talet då läkemedelsföretagen ville att vi skulle köpa beroendeframkallande näsdroppar (som tunnar ut slemhinnorna) istället, men det här funkar faktiskt jättebra och har inga biverkningar, tvärtom så ska tydligen stärka slemhinnorna och lindra/förhindra bihåleinflammation. 


 Förhoppningsvis har jag fått hela årets vedermödor på en gång och när jag väl slipper detta viruset så är det fullt fokus på träning. För det är inte utan att man blir sugen när man ser alla härliga tjejer och killar där borta i Kanada. När Anja tog brons var det faktiskt så att jag släppte en tår. Fast vi får ju heller inte glömma våra skidgossar/tjejer! Hade jag inte varit så hes så hade jag vrålat rakt ut vid flera tillfällen. En sak som slagit mig är hur nervös jag är där framför tv:n. Så nervös är jag aldrig när jag själv tävlar, men framför tv:n vågar jag knappt titta. Antagligen är det så att när man själv tävlar tycker man sig ha kontroll över eller kan påverka situationen - i soffan är man helt maktlös.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofie

24 februari 2010 08:06

Krya på dig! När flyttar ni in i huset? :)
Kram Sofie

 
Ingen bild

Tusse

24 februari 2010 13:09

Klart man kan påverka från soffan, ju högre man skriker desto mer påverkar man. Nu får du bli frisk.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se