Direktlänk till inlägg 18 februari 2010

Phua.....vilken pärs

Av Camilla Lindholm - 18 februari 2010 11:30

Den där lilla förkylningen utvecklades gradvis till att bli betydligt värre än vad jag först förutspått. Faktum är att jag inte kan minnas att jag i vuxen ålder varit sjuk så länge någonsin och det känns naturligtvis inte särskilt kul. Förkylningen har haft alla ingredienser en envis förkylning har, muskelvärk, hög feber, snuva, halsont, heshet och hosta. Värst har nog ändå hostan varit då jag hostar konstant, morgon, middag, kväll och natt. Min hals och inre organ känns helt sönderhostade just nu men jag hoppas att det kommer lätta snart. Förhoppningsvis får mitt immunförsvar en riktig boost och vägrar släppa in sådana här förkylningar på länge efter detta och det är ju positivt. En annan positiv sak är att mina bältrosutslag äntligen försvunnit. Kanske är det pga allt virushämmande Pau D arco - te jag bälgat i mig den här veckan.


För övrigt har jag vid vaket tillstånd antagligen sett allt man kan se på tv just nu och det innefattar givetvis OS men även dokumentärer och diverse amerikanska såpor som jag inte visste existerade innan förkylningen :)!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se