Direktlänk till inlägg 12 februari 2010

Sailfish och Create NYA samarbetspartners!

Av Camilla Lindholm - 12 februari 2010 09:59

Gårdagens Malmö var underbar. Mitt på förmiddagen bar det av....gnistrande snö och solen i ögonen. Puffandes mjölkvita syremoln! Vinden i ryggen och krispig luft....sköna saltade cykelvägar under fötterna och havet, isblått. Vad gjorde det att termometern återigen visade minus, vad gjorde det att vinden återigen piskade ansiktet på hemvägen. Malmö visade upp sin absoluta bästa vintersaga. Njuta! Benen trippade lätt lätt fram mellan snödrivorna. Fokus: rapp fotisättning....tipp tipp tipp...och så det blev, hela vägen i 2h.  


I dag, morgon, baksmälla. Halsen lätt raspig, knäna svaga....tydliga signaler att helt kurant är jag inte.  Och jag som sett fram emot dagens tre träningspass, simning, cykel och styrketräning i nämnd ordning. Jag är ju inte jättesjuk....bara lite....men vet samtidigt hellre en dags vila än tre pga oförsiktigt levene. Har därför tryckt i mig C-vitamin och diverse andra mineraler/vitaminer och sitter redan och läppjar på min andra kopp nässelte. Inte för att nässlor specifikt hjälper mot förkylning utan bara för att det är mitt nya favoritte, basiskt, gott och så otroligt näringsrikt. Hm, vill ju verkligen inte riskera morgondagens träning.....vila idag och i morgon är jag frisk - hoppas hoppas!


Det har aldrig varit en hemlighet att simning är min svaga gren. Därför är det med stolthet och enorm glädje som jag startat ett samarbete med www.triathleten.se som saluför våtdräkten Sailfish. Jag kommer simma i värstingmodellen G-Range som är uppföljaren till One. Än så länge har jag bara provsimmat One och det är den mest flexibla våtdräkt jag hittills testat. Dessutom tycker jag att jag låg extremt bra i vattnet. Min gamla dräkt hade så bra flytkraft i benen att dessa flöt upp så mycket att de låg över vattenytan. I Sailfish låg jag perfekt. Behöver jag säga att jag ser med spänning fram emot G- Range! 


Den andra nya samarbetspartnern är Create, ett företag i Malmö/Lund inom systemutveckling som kommer att stötta mig ekonomiskt. Välkommen till familjen :)! 

 
ANNONS
 
Micke Selvin

Micke Selvin

12 februari 2010 20:11

Hur går det med simningen då? Gör du några framsteg och vad hoppas du kunna göra på IM-simning i år? Hoppas allt är bra annars!

http://www.mickeselvin.se

 
Ingen bild

camilla

14 februari 2010 10:25

Jag jobbar på så gott jag kan men hoppas och tror på en tid på 1.05 Om jag bara navigerar rätt så borde det gå idag :)

 
Ingen bild

Mikael Rosén

16 mars 2010 12:04

Din våtdräktskalkyl förefaller bra. För dig är vattenläget inte det viktigaste.

 
Ingen bild

camilla

17 mars 2010 10:44

Tack för det Mikael. Du om någon borde ju veta hur det ligger till...expert som du är :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se