Direktlänk till inlägg 6 februari 2010

Hemma från Lanzarote.......

Av Camilla Lindholm - 6 februari 2010 22:01

Underbart är kort. Detta var första gången jag åkte på träningsläger i en vecka. Normalt åker jag i två och faktiskt tycker jag det är bättre. Men en vecka är absolut mycket bättre än ingen vecka alls, särskilt som Skåne under just denna vecka drabbades av massiv snöstorm. Lägret kunde med andra ord inte kommit mer lägligt. Tyvärr hade vi inte särskilt fint väder men att klaga vore ju förfärligt med tanke på omständigheterna här hemma :)! Med på lägret var även coach Jens, Joan Blafoss, Tove, Kristin Lie och Patrik. De tre förstnämnda är fortfarande kvar på ön och visst kan jag avundas dem lite nu när snön ligger i drivor här hemma. Min vecka på ön handlade givetvis om att få lite cykelmil i benen. Dock hanns även löpning med teknik- och fartfokus samt lite simning med. I korthet bestod lägret av följande (fre - fre):


511km cykel

93km löpning

17300m simning

2 styrkepass


Dessa siffror säger naturligtvis inte mycket om man inte vet innehållet men ger förhoppningsvis en indikation om att vi höll oss aktiva under veckan :)!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lina

8 februari 2010 12:44

Oj, vilka mängder, bra jobbat! Men vad blir det i timmar?

 
Ingen bild

camilla

8 februari 2010 16:38

Hej Lina....oj i timmar blir det nog en 35-36stycken skulle jag tro. Hade gärna stannat och fått en sådan vecka till :)! Faktum är att även om benen blir lite trötta så svarar kroppen med att bli starkare och starkare...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se