Direktlänk till inlägg 28 januari 2010

Packat och klart!

Av Camilla Lindholm - 28 januari 2010 21:25

Ja jag vet att jag är en lyckans ost! I morgon bär det av till favoritön Lanzarote med ett helt gäng ivriga triathleter. Jag, Patrik och Kristin Lie från Norge kommer bara stanna en vecka medan övriga (Tove och Joan Blafoss) med coach Jens i spetsen lyxar till det med två veckor. För mig blir det faktiskt första gången som jag åker på läger i en vecka. Vi får snart se hur det blir. I alla fall kunde resan inte kommit lägligare. Hade vi rest i går så hade det säkert varit problematiskt för flyget så morgondagen är perfekt. Ska bli skönt att få lite varmare vind i ansiktet än vad vädret bjudit på här nu ett bra tag.


Som brukligt innan en resa så har kroppen fått en genomgång av Torbjörn Mårtensson. Vet inte varför men min stortå (huvudleden) har varit lite inflammerad ett tag, så idag öste Torbjörn på med lite supereffektiv laser. Jag har kunnat genomföra min träning men det har irriterat. Av erfarenhet vet jag att man aldrig ska ignorera skavanker för vips så har de vuxit sig stora och betydligt mer problematiska. Dock var både Torbjörn och jag säkra på att lite värme på tån säkert skulle hjälpa läkningen :)!  

 
ANNONS
 
Katarina

Katarina

29 januari 2010 21:14

Ha det bäst Camilla. Njut av sol och varma vindar.
Sen är det min tur:)

Kram

http://www.cykelmygg.se

 
Ingen bild

The Voice

2 februari 2010 11:08

Beklagar Lanzaresan.

Hoppas du/ni kan stanna i Skåne framöver var försiktiga med förändring, nyheter, böcker och grönsaker.

Krya på er/The Voice

 
Ingen bild

camilla

8 februari 2010 16:36

Tack Katarina! När åker du?
The Voice, vad trevligt att du är tillbaka.....jag har läst dina råd ;)......

 
Ingen bild

Katarina

16 februari 2010 20:30

Vi drar på söndag:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se