Direktlänk till inlägg 21 januari 2010

Hur du lyckas med tropikkänslan en kall och ruggig vinterdag i januari

Av Camilla Lindholm - 21 januari 2010 20:45

Nu när vinden viner och snöflingorna dalar tätt är det lätt att längta till sommaren eller bort till främmande länder såsom Thailand eller Hawaii. För det flesta kanske det är svårt att ta sig iväg. Jag har då lösningen på ditt problem. Följer du bara Camillas recept till punkt och pricka så kan jag garantera en varm och hög luftfuktiget precis som på sydligare breddgrader.


Du behöver:

1 st Computrainer gärna inkopplad till datorn

1 st fastspänd cykel

1 par cykelskor

1 fokuserad hjärna

1-2 flaskor vatten

valfri klädsel, själv föredrar jag att leva ut sommarkänslan till fullo och är endast iklädd korta cykelbyxor och kort topp. En fördel är att du inte behöver fickor eftersom du troligtvis inte behöver extra slang. Finemang va?


Du får gärna stänga av elementen och öppna ett fönster, jag kan ändå garantera dig den där varma (härliga?) fuktiga luften som är så utmärkande för tex medelhavet på sommaren.


Därefter kör du följande program:

5min stigande intensitet

4 (30s höger ben/30s vänster ben + 1 min sammansatt)

5x1min intensitet 1-5 (lätt-hög)


4(4min steady + 1 min acc till V02max + 1min spinn)

2(7steady progressivt till tröskelnivå + 1 min spinn)


5-10 min avrull.


Kör enligt schema och jag lovar att en tät fuktdimma har lagt sig i rummet och att du själv mest liknar en dränkt katt. Har du inte lagt något skydd på golvet, så titta för guds skull inte ner. Skulle du trots allt inte vara nöjd, ja då ser jag ingen annan råd än att boka första bästa restresa ner till solen. För en sak som detta pass inte lyckats med, det är att göra mig brun. Dock temporärt röd som en solmogen tomat. Själv har jag tur då jag har min resa till Lanzarote och Club la Santa bokad. Den 29onde och 1 vecka framåt kommer jag befinna mig där :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se