Direktlänk till inlägg 17 januari 2010

Nyheter nyheter nyheter :)

Av Camilla Lindholm - 17 januari 2010 18:10

  

En sån här skönhet kommer jag bla få köra på under säsongen 2010. Modellen heter Katana och är den näst värsta modellan som Ceepo har. Värstingen Viper ser ut som om den kommer från yttre rymden :)! Ceepo är ett relativt nytt cykelmärke från Japan och har precis kommit till Europa och Norge/Sverige (norsk importör). Trots att de är nya har de redan fått status som Ironmans officella triathloncykel, vilket vittnar om dess kvalite. Det som är unikt med cykeln är att de inte kopierat någon annan cykel utan börjat om från början och verkligen tänkt nytt för att få fram den mest aerodynamiska ramen som möjligt. Ramarna och hjulen de tagit fram har verkligen testat på topp i alla tester, men så är ramarna inte godkända för vanliga cykellopp heller. Dock har de en laglig landsvägsvariant som komplement för detta ändamål. De som kommer att köra på Ceepo i Sverige är jag, Clas Björling och Stefan Croneborg. Är du nyfiken på cykeln så kontakta mig och/eller gå in på www.ceepo.se, www.ceepo.no, www.ceepo.com.  


Tidigare i veckan var coach Jens över och visade lite nya styrke- och smidighetsövningar som jag ska göra under den här uppbyggnadsperioden. Det tror jag kommer bli ett lyft, då jag känner att det finns lite att göra för bålstabilitet och fotleder tex. Förra året körde jag ingen styrka så det ska bli jättspännande att se vad det här programmet kan göra.


Nu sitter jag här i soffan klar efter en träningsdag bestående av cykel, styrka och simning. Idag bemödade jag mig att ge mig ut på mtb:n. Fast egentligen hade jag hellre suttit inne på min grymma computrainer, men vi är för tillfället separerade. Den kvar i Malmö och jag i Helsingborg. Vädret idag var ok, bara någon minusgrad. Synd bara att blåsten gjorde sitt för att förvandla mina kinder till is. Jag tycker faktiskt att kylan drar lite extra energi ur kroppen och gör att jag blir tröttare. Vilken tur att jag snart ska åka iväg en vecka till Club la Santa på Lanzarote. Det skulle förvåna mig mycket om den vinden känns lika bitande i kinderna som den här hemma. Därmed inte sagt att den inte biter, det är ju bla det som Lanza är känt för. Vinden som härdar och gör dig stark :).

 
ANNONS
 
Linda

Linda

19 januari 2010 10:39

SNYGG cykel! Säkert snabb oxå... jag behöver råd: Trots flera dagars vilande så kan jag vakna upp och vara sämre än dagen innan. Jag fattar inget, vila verkar inte göra susen. jag har varit inne en del och kikat i din "butik" och jag funderar främst på produkten NSP-Pack. Tror du det är värt ett försök..? Eller skulle du rekommendera nåt annat? Äter för tillfället NSP 4 Super C Complex T.R 1000 men det verkar inte ha någon effekt... MVH

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

camilla

19 januari 2010 23:25

Ja visst är cykeln snygg....och enligt vindtunneltesterna så är det grym...:)! Jag vet inte riktigt vad jag ska ge dig för råd såhär via mail. Men, jag vet bara att jag själv varit extremt trött och när jag gjorde ett mineralanalystest visade det sig även att jag hade lite låga värden av både det ena och det andra. Ska (o)villigt erkänna att jag slarvat med mina kosttillskott ett bra tag och antar att jag fått sota för det nu. Nu äter jag emellertid tillskott anpassade efter mina behov och faktist börjar jag känna mig piggare - så otroligt skönt. Dessutom börjar mina bältrosutslag äntligen läka. 1 piller av complex C räcker nog inte så långt, jag skulle äta betydligt fler och gärna lite extra zink. Det låter kanske knäppt men det funkar. NSP-packen är kanon men låt den verka i 1-3 mån (vi svarar alla olika) innan du utvärderar den. Trots att du äter den kan du ta extra c, zink och B-vit. Själv käkar jag två tabletter per dag av B-komplex 100, jag märker direkt när jag skär ner. Ytterligare en sak som jag tror fått mig att bli piggare är binjurepulver - de kan du köpa hos Pharma Plus. Min metabolism är lite trög och det kan få igång den. En trög metabolism kan göra dig trött.

Jag förstår att du lider. Du tränar hårt och alla näringsämnen går åt till det istället för att fylla på dina depåer. Testa detta och om det inte funkar så överväg att gå till någon som gör mineralanalyser, jag kan verkligen rekommendera det. Du ser direkt var felet ligger.....kanske lite dyrare men helt klart värt det.

Lycka till
Camilla

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se