Direktlänk till inlägg 1 januari 2010

Säsongen som gick

Av Camilla Lindholm - 1 januari 2010 18:26

Samtidigt som nya planer smids får ni på årets första dag en tillbakablick över det gångna året. Jag har haft ett turbulent år men samtidigt även mitt mest fantastiska år hittills. Året började med ett uppbrott och en stor omställning med eget nytt boende. Därefter kom årets första utlandsläger som avverkades på ett extremt regnigt och kallt Mallorca i april och de första dagarna i utomhuspoolen kändes inte riktigt som jag föreställt mig det. Tydligen var detta en utmärkt uppladdning då jag en vecka efter hemkomst bärgade hem min första silverpeng i ett Powerman EM – duathlon någonsin. Därefter vann jag Vårruset (5km löpning bara för tjejer) av bara farten. Säsongens kanske största skräll kom med min bronspeng på SM i halvmarathon.  Med knappt återhämtade ben bar det redan veckan efter ner till Barcelona för årets första triathlontävling. Jag genomförde det uselt arrangerade loppet starkt och kom i mål som sexa. Först vid prisutdelningen fick jag besked om att jag på oklara grunder var diskad. De erkände att ett fel begåtts men samtidigt att det inte gick att riva upp beslutet. Väl hemkommen fick jag även besked om uppsägning från mitt jobb på högskolan.


Nu inleddes en tung träningsperiod med siktet inställt mot Ironman Zurich. Träningen gick utmärkt och jag kände mig starkare än någonsin tidigare. Mitt under den tunga träningsperioden och storm slog jag personligt rekord på 10km landsväg. Samma dag som nertrappningen började fick jag ont i baksida lår. Skadan kunde inte kommit mer olämpligt med en viktig antågande tävling och min naprapat på semester. Sex dagar innan tävling dök Torbjörn Mårtensson upp som en räddare i nöden. Mirakulöst lyckades han få min baksida tävlingsduglig och även om min löpning inte går till historien som en av de mest behagliga slog jag personligt rekord på hela distansen, på simmomentet och genomförde en fantastisk cykling vilket gav mig en 6e placering med mersmak. Det positiva som kom ut av skadan var just mitt samarbete med Torbjörn vars kompetens jag ständigt kan förlita mig på.


I september åkte jag åter ner till Schweiz, Zofingen. Målet med resan var Powerman VM – duathlon. Det blev en tuff och spännande resa där jag fick se mig omsprungen av 2an alldeles i slutet. Jag är extremt nöjd med min insats men nästa år siktar jag högre. Full av revanschlusta från den misslyckade Barcelonatävlingen i maj bestämde jag mig bara några veckor efter Zofingen att ställa upp i Barcelona Challenge (Ironman). Formen visade sig vara riktigt god tills mitt bakhjul skar sig och drömmen om en god placering byttes mot hjärnskakning. Istället fick jag lägga fokus på säsongens sista tävling, Powerman Malaysia som gick betydligt bättre med en andraplats som resultat.  Därefter har jag avnjutit en välbehövlig semester med tillhörande säsongsvila.

Sammantaget har min säsong varit fantastisk och resultaten hade varit omöjliga utan ni som stöttar och hjälper mig. Jag har den bästa utrustningen i form av kläder, kosttillskott, trainer, pulsklocka, skor, hjälmar, cyklar och dithörande service. Jag har flera personer som bryr sig om och hjälper mig upprätthålla min goda hälsa och form med hjälp av olika behandlingar och kostrekommendationer. Ja utan er hade jag antagligen gått på knäna vid det här laget! Dessutom har jag en fantastiskt fin och levande hemsida! Jag har fantastiska vänner och en man som älskar mig oavsett vad. Jag är er alla otroligt tacksam och hade omöjligt kunna frambringa årets resultat utan er. Därför önskar jag er alla ett lyckosamt 2010!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

3 januari 2010 00:22

Detsamma kära kära du. KRAMISAR!

 
Jona

Jona

3 januari 2010 18:47

Lycka till 2010 Camilla.

Kram kram.

http://www.yogajona.se

 
Ingen bild

camilla

4 januari 2010 22:21

Nyårskramar till er båda. Jona det var ju evigheter sedan vi hördes av och såg. Jag saknar ditt positiva sällskap :)!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se