Direktlänk till inlägg 30 november 2009

Julfest på SATS

Av Camilla Lindholm - 30 november 2009 14:06

Under veckan som gått och den vecka som kommer har det verkligen varit och kommer bli fullt ös. Egentligen är det helt perfekt tajmat eftersom jag fortfarande har säsongsvila. Men nu börjar det krypa lite i kroppen och jag känner verkligen för att stressa kroppen med något stenhårt pass :)! Det är ljuvligt att få kippa efter andan och svettas sådär ymnigt som när man tagit i hårt. Ännu hellre hade jag gjort det i 25graders värme. Lustigt hur minnena från Malaysia bleknar i samma takt som solbrännan flagnar. Fast ärligt talat är det inte riktigt sant då vissa minnen stannar för evigt. Jag hade en fantastisk upplevesle och har sparat delar av dessa i min "positiva upplevesle bank" jag har uppe i hjärnan. När den svenska hösten/vintern blir för outhärdlig eller humöret sviktar plockar jag fram ett minne och återupplever det.


I helgen hade SATS sin årliga julfest och jag kände mig lyckligt lottad som fick vara med i ett jättehärligt gäng. Dagen efter var jag ovanligt trött och påmindes om vikten av att gå att lägga sig tidigt när man är i min ålder (hehehe). Plötsligt minns jag mina tidiga tonårsår, långt innan jag börjat elitsatsa på triathlon, då jag utan problem kunde vara uppe till gryningen och ändå tänka och fungera dagen efter. Det var tider det :)! Kanske är det så att träning ger färdighet även i detta moment. Dock tänker jag inte riktigt ta mig tid att testa. Till helgen ska jag istället leda en spinningutbildning för blivande spinninginstruktörer, vilket som vanligt ska bli fantastiskt kul. De pass vi ska köra är redan planerade och vad mer kan jag säga än att det kommer blir grymt. 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

30 november 2009 14:52

men visst var det värt att bli lite trött dagen efter för? Vilken härlig kväll det var och tack så mycket för presenten söta du...tänk så lika vi tänker haha!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se