Direktlänk till inlägg 24 november 2009

Hemma igen!

Av Camilla Lindholm - 24 november 2009 13:41

Så där jag nu är man tillbaka i hetluften (blidligt talat då :)) igen. Samma dag som jag kom hem var IS Götas årsmöte och jag fick ta emot pris för årets prestation (SM-bronset på halvmaran i maj). På lördagen när vi sovit ut några timmar bar det iväg till Jönköping och landslagsträff. Väl i Jönköping passade jag även på att besöka cykeldagarna som är en årlig cykelmässa. Efter det har det rullat på med tentarättning, föreläsningar för idrottsgymnasiet och andra arbetsuppgifter som fått stryka på foten när jag varit i Malaysia. Idag fick mina muskler sig en nyttig genomgång hos Mårtensson.


Semestern efter tävlingen var ljuvlig. Vi delade taxi upp till semesterön Langkawi med Andy Sutz och Jason Spong. Därefter roade vi oss med att åka runt på ön och utforska den. Två båtturer hanns även med och vi gick bla i grottor, såg örnar, fiskar och badade i en sötvattenssjö. De sista dagarna innan hemfärd spenderades i Kuala Lumpur. Där bodde vi på lyxhotell för under 900kr natten. Utsikten på 7e våningen mot Petrona towers och tv-tornet var bedårande. En kväll åt vi även middag i det roterande tv-tornet. Det var mäktigt.


Här hemma fortsätter dock vilan lite till :)! Det passar bra då jag har ganska många andra göromål just nu. Bla ska jag hålla i en spinningutbildning nästa helg.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se