Direktlänk till inlägg 6 november 2009

Malaysia del 2

Av Camilla Lindholm - 6 november 2009 01:59

Nu har vi varit här några dagar och tyvärr har vädret varit lite sämre de senaste dagarna. Det har verkligen regnat! Men trots det så håller värmen i sig. I går åkte vi över till Pangkor Island tillsammans med Victoria Beck, Andy Sutz och en kille från Australien. Det regnade inte så mycket att vi inte kunde vara ute så det var härligt. Trots regnet så tog vi oss ett dopp i havet och vattnet är verkligen jättevarmt. Austrailensaren hade varit här och kört Malaysia IM och halv IM och tyckte att så varmt som det är nu nu brukade det inte vara. Det var mycket värre här än på Hawaii så klarar jag av att tävla i detta klimatet så kommer jag nog klara allt känns det som :)! Jag brukar att se till att vara klar med den mesta träningen vid 10-10.30 och då brukar termometern visa 36 grader, vilket jag tycker är alldeles tillräckligt. Efter det går jag hem och bokstavligt talat vrider ur mitt träningslinne. Det ser faktiskt ut som jag har badat med kläderna på och det droppar svett från både linnne och löpbyxor. Jag har helt enkelt tagit min svettningskapacitet till en helt ny nivå :)! Fast jag har nog börjat acklimatisera mig för igår vid 9 tiden efter middagen tyckte jag nästan att det var lite kyligt...då var det 28 grader - vilket iofs var lite kyligt för Malaysia :).


Annars har vi blivit behandlade fantastiskt bra här. Vår guide Hamid har visat mig både löp- och cykelbanan och när jag frågade var man kunde köpa mangos så körde han runt med oss i en timme bara för att hitta de mest perfekta frukterna till oss. Helt otroligt! I går kom Melody som är vår kontaktperson gällande tävlingen. Även hon är jättetrevlig och kom och hälsade på oss på vårt rum med en gåva både till mig och Patrik.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se