Direktlänk till inlägg 1 november 2009

Malaysia del 1

Av Camilla Lindholm - 1 november 2009 14:41

Sedan ett par dagar sedan är vi framme i Malaysia och Lumut. När vi landade var det väldigt dåligt väder och från insidan av planet såg det ruggigt och kallt ut. Döm av vår förvåning när vi möttes av bastuhetta, regnet till trots. Märklig känsla. På flygplatsen blev vi hämtade av tävlingsarrangörerna och resten av den dagen gick åt till att resa till vårt hotell ca 4h bort. Igår var det mulet på förmiddagen när jag tog min första cykeltur. Trots det kunde jag vrida ur min tröja när jag kom hem. Idag var första dagen med solsken och även första löppasset. Tanken var att värma upp ca 25 min (varför nu jag behövde det då jag redan innan mitt första löpsteget kände mig överhettad), springa 5x 3min medel + 3min hög intensitet. Jag klarade faktiskt 4 gånger innan det kändes som att min hjärna kokade och jag kände mig nödgad att springa hem. Väl hemma vred jag ur min top med en stor pöl som resultat. Därefter kunde jag konstatera att termometern visat 35grader under passet och då var klockan bara 9.00 Eftersom det inte blåser alls så kanske det inte är så konstigt att jag känt mig överhettad. Jag gillar värme men det här är ju sjukt och det är tur att tävlingen inte går i morgon utan att jag har några dagar till att acklimatisera mig på. Jag förstår nu varför de valt att lägga tävlingen under regnperioden när temperaturen är som lägst. Som om nu 35grader någonsin kommer kännas humant. Efter löpningen och två liter vatten tog vi färjan över till en liten pitoresk ö, Pangkor, hyrde en moppe för 40kronor/dag och åkte runt ön, stannade och badade i det ljumma vattnet och tittade på regnskogen. Jag kommer publicera lite bilder snart så att ni får se. Nu har vi precis ätit en jättemåltid bestående av dryck, nasi goreng med kyckling, naanbröd med vitlök och tandorikyckling, allt för 40svenska kronor. Märk väl att det var för två personer! Snacka om billigt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Martin

5 november 2009 12:39

Heja Camilla!
Visste inte ens att du skulle tävla nu. Dålig koll helt enkelt.
Njut av värmen och kör hårt.
Kram, Martin.

 
Linda

Linda

5 november 2009 20:05

Låter toppen! men varmt...Hoppas det kommer funka fortsatt bra där nere.

http://www.lindaeriksson.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se