Direktlänk till inlägg 28 oktober 2009

Att toppa formen...

Av Camilla Lindholm - 28 oktober 2009 17:25

Nu har nertrappningen börjat dvs toppningen. Ett stort missförstånd när det gäller toppning är att reducerad träning innebär lugn träning. Ja det är sant att träningsmängden minskar men det är superviktigt att bibehålla intensiteten i träningen. Vilar man för mycket så är det lätt att kroppen förlorar sin känsla för just fart och seghet brukar infinna sig. Inte bra inför en stundande tävling! Idag har jag därför försökt bibehålla lite fart och sprungit 12km inkl 8km steady i 3.50-4.00 fart Det kändes fint och mer tidsoptimerat pass får man leta efter. Träningen var klar på mindre än 50min. Passar bra eftersom den här dagen har inneburit lite praktiska saker som packning inför morgondagens resa.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars K

28 oktober 2009 23:36

Önskar dig en riktigt trevlig resa och god lycka i tävlingen.
Tummar kommer att hållas! Hårt och krampaktigt.

 
Ingen bild

Maria Andersson

29 oktober 2009 08:27

malaysia låter inte fel....hoppas du hinner njuta av landet också!
lägger du upp din träning själv eller hur gör du?
spännande att läsa om din träning o tävling. Lycka till nu!

 
Bella

Bella

29 oktober 2009 10:59

Håller tummarna hela vägen ifrån London!

http://www.intuition-ltd.co.uk

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se