Direktlänk till inlägg 27 oktober 2009

Att växla upp en nivå.....

Av Camilla Lindholm - 27 oktober 2009 19:42

Idag körde jag ett av mina favoritpass - duathlonintervaller. De är precis som marsipanrosor, som bäst avnjutes då och då, inte 15st om dagen. Det är ett stenhårt pass som kräver sin mentala uppladdning och just därför bör de utföras endast vid väl valda tillfällen. Men gör du det vid rätt tillfälle och med rätt fokus så låter inte effekten vänta på sig. Precis som jag skrivit tidigare utförde jag dem ala Camilla, dvs genom att cykla 10min i köket, ta på mig en jacka och springa en runda på ca 1.7 i Pildammsparken. Idag valde jag dock att höja ribban lite till genom att cykla med långa tajts och underställströja, givetvis med samtliga element på och köksfönstret stängt. I brist på bastu var det det bästa jag kunde komma på. Det var exakt 14dagar sedan jag gjorde passet senast och sedan dess har jag jobbat mycket med fart och att tåla höga intensiteter. Därför var det kul att det märktes på dagens pass. Cykelwatten var lite högre och farten på löpintervallerna bra mycket snabbare. Det är ett gott tecken och jag börjar känna mig mer och mer redo för utmaningen som väntar i Malaysia. På torsdag bär det iväg och den 8onde november ska jag cykla och springa som jagad av demoner :)!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se