Direktlänk till inlägg 26 oktober 2009

Ny samarbetspartner!

Av Camilla Lindholm - 26 oktober 2009 07:43

Först och främst är jag jätteglad över att få meddela att jag inlett ett samarbete med Racermate i USA som bla tillhandahåller Computrainer. Computrainer (CT) är en unik trainer där du kan träna under helt andra belastningar än vad en vanlig trainer klarar av. Vill du kan du få trampa på i 20 procents lutning. Dessutom får du konstant feedback på hur mycket du använder vänster resp. höger ben, hur mycket du arbetar med framsida resp. baksida ben under ditt rundtramp. Naturligtvis mäter den tillförlitlig watt, fart, lutning och kadens och du kan ladda ner tex en drös av Ironmanbanor, duathlonbanor (tex Zofingen), Tour de France-banor och övriga triathlonbanor som du sedan kan cykla hemma i vardagsrummet/köket :)! Det ska bli spännande att se vad en vintersäsong med min CT kan göra för min cykelform nästa år. Just nu ligger den och väntar på mig hos "Amove" i Lund som är den svenska agenten för CT. Det blir en riktigt bra födelsedagspresent när jag kommer hem från Malaysia. Vill du också ha en så kontakta Sven-Erik på Amove, det han inte vet om produkten, det vet nog knappt tillverkaren :)!


I helgen gästades klubben av en hög med motiverade och löphungriga ungdomar från 12-17 år. De kom från hela Skåne men hade samlats i vår klubbstuga för ett helgläger. Så på lördagskvällen var jag inbjuden för att hålla en föreläsning om mig, tankens kraft och målsättningar. Det var jättekul och ungdomarna var riktigt på hugget trots att de varit igång hela dagen och borde ha varit trötta. Dagen efter var det tävling för många av dem och tydligen sopade de banan med sina konkurrenter.


Min egen träning har gått bra den här veckan. Igår avslutade jag en riktigt mastig vecka vad det gäller intensitet. Volymmässigt var den ganska medioker men timmar är ett dåligt mått på hur hårt kroppen belastas. Sista passet igår som var löpning inkluderade 8a km steady i 4.00-fart men kroppen kändes så bra att jag lätt gled ner i 3.50-fart och jag fick tvinga mig själv att sakta ner farten. Hoppas den formen håller i sig då Malaysia närmar sig med storsteg. På torsdag eftermiddag bär det nämligen iväg :)!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se