Direktlänk till inlägg 14 oktober 2009

Sakral/kranialbehandling..

Av Camilla Lindholm - 14 oktober 2009 22:52

..är grejen. Min nacke och mitt huvud har inte riktigt varit okej efter vurpan så igår fick jag behandling hos Ulla. Det var verkligen välbehövligt och jag blev helt avslappnad efteråt. Idag har jag cyklat i snålblåsten. Trodde inte mina ögon när termometern visade nästan nollgradigt, lägg därtill en skånevind så ryser det i själen. Skönt då att få lite sällskap på dagens tur av Tove. På något sätt känns det alltid lättare när man är två. Det är lustigt men de senaste åren har det alltid kommit en köldknäpp i oktober för att sedan bli varmare igen i nov. För att undkomma kylan så körde jag gårdagens duathlonintervaller lite annorlunda. Jag cyklade inne på trainern, tog på mig en jacka och sprang en runda ute, av med jackan och upp på cykeln och börja om igen. Det fungerade jättebra och jag glädjer mig över att pildammsparken bara ligger ett par hundra meter från där jag bor. Skönt att man snart ska åka till Malaysia och värmen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se