Direktlänk till inlägg 8 oktober 2009

På gång igen

Av Camilla Lindholm - 8 oktober 2009 22:05

Igår var jag hos Torbjörn Mårtensson klinik för att kolla av kroppen innan jag börjar träna igen. Ligger något fel och man tränar med det är det lätt att en allvarligare skada uppstår. Därför kontaktade jag Torbjörn som jag vet ställer upp och som jag har fullt förtroende för. Eftersom han själv varit idrottare vet han vad vi går igenom och jag har fullt förtroende för honom eftersom han är en mycket god behandlare. Faktum är att han är den bästa massör jag träffat på. Jag kommer att inleda ett samarbete med honom som går ut på att han regelbundet behandlar min kropp. Kroppen är ju mitt viktigaste redskap och jag låter inte vem som helst serva den. Det var tur att jag gick dit eftersom ganska mycket i kroppen fått sig en törn. Men efter behandlingen igår känner jag mig redan bättre och en stor del av huvudvärken har släppt. Idag har jag tom rullat några mil på cykeln, vilket kändes helt okej. Benen känns riktigt fräscha vilket säkert beror på att jag bara hann springa 12km innan jag bröt. Eller ännu hellre, att jag är i superform :)! När jag hämtade min cykel från mekanikern idag fick jag veta att bodyn i bakhjulet havererat, de undrade hur jag lyckats ta mig i runt de 18milen med ett hjul som inte snurrar. Där ser man, jag är helt enkelt i superform :)! Därför är jag även glad att  detta inte var sista tävlingen för året, det hade varit snopet att avsluta säsongen såhär. Nu glädjer jag mig istället åt Powerman Malaysia som väntar runt hörnet.

 
ANNONS
 
Bella

Bella

11 oktober 2009 22:52

You go girl! Nya tag i Malaysia!

http://www.intuition-ltd.co.uk

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se