Direktlänk till inlägg 29 september 2009

Riktning Barcelona

Av Camilla Lindholm - 29 september 2009 21:03

Den senaste tiden har jag onekligen haft tur. I torsdags hann jag nästan helt klart passet innan himlen öppnade sig och regnet fullkomligt forsade ner. I fredags och i söndags var det uppehåll, perfekt när det står cykel på schemat. Samma sak igår. När jag vaknade var gatan dyngsur och på kvällen strilade regnet ner. Men däremellan hann jag med min cykeltur :)! Hoppas denna tur håller i sig hela veckan och under tävlingen. Dessvärre har jag inte haft samma tur när det gäller min bil.  I söndags på väg till simningen (som fick utgå) upptäckte jag att någon krossat bakrutan på bilen. Inte alls så kul. Ska dock försöka glömma det ett tag, eller ännu bättre ta ut ilskan på förövraren under tävlingen på söndag.  Så håll tummarna för mig så ska jag köra så hårt jag kan. Vill man följa tävlingen så kan man göra det på http://www.challenge-barcelona.com

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars K

30 september 2009 06:50

Lycka till!!!
Jag lovar - Jag kommer att hålla tummarna, heja och hurra!!
Hoppas du har rätt och att arrangörerna skärpt sig och det blir en rättvis tävling för då blir du säkert farlig.
Ska bli kul att följa tävlingen. :-)

 
Ingen bild

Sofie

30 september 2009 08:31

Superlycka till Camilla, ta ut all den negativa energin från idioten som slog sönder din ruta och gör om den till styrka så kommer det gå hur fort som helst i Barcelona. :)
Kram

 
Micke Selvin

Micke Selvin

30 september 2009 17:23

Lycka till i Barca! Ser fram mot att följa dig då jag tror du kommer vara grym!

http://www.mickeselvin.se

 
Tove

Tove

1 oktober 2009 09:49

Sparka röv!!!!! KRAM

http://www.tovewiklund.com

 
Maria Andersson

Maria Andersson

1 oktober 2009 14:27

Lycka till nu! Kör så det ryker!

http://www.mariaandersson.wordpress.com

 
Ingen bild

Lars K

5 oktober 2009 11:49

Rackarns och Tusan!
Efter mycket letande på tävlingens hemsida fick jag fram att du blivit diskad. Hundans!!
Fast du var ju inte helt ensam att bli det. Men naturligtvis trist ändå.
Hade inte arrangörerna skärpt upp sig?
Jag antar att Barcelona inte står högt på din lista just nu, men det är en trevlig stad - Faktiskt!
Beklagar diskningen!
Lägg det bakom dig och kom ihåg - Du är kanon!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se