Direktlänk till inlägg 24 september 2009

Bitar börjar falla på plats

Av Camilla Lindholm - 24 september 2009 23:27

Så nu är det inte långt kvar till tävling. Resan är bokad och kroppen fixad. Jag var nämligen hos Ulla på www.kostverkstaden.com och fick lite CST. Det är verkligen en häftig och intressant upplevelse. Det kan tyckas konstigt men mina muskler har en tendens att liksom fastna i inre organ vilket får till följd att jag får svårt att springa fort pga smärta när jag andas. Nu ska det vara fixat - skönt!


Igår gick träningen lite trögt vilket fick mig att slå av lite på farten, hellre att ta det lite för lugnt nu än lite för hårt. Kanske var det därför som dagens löppass kändes riktigt skönt. Benen var inte riktigt lika stumma som för bara ett par dagar sedan och jag har ju ytterligare en dryg vecka på mig att piggna till ytterligare. Kanske var det dagens  behandlingar som gjorde susen. Nu ska jag sova så att även morgondagen blir bra. God natt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se