Direktlänk till inlägg 22 september 2009

Snart tävling igen

Av Camilla Lindholm - 22 september 2009 19:46

I söndags var Jens här och föreläste och coachade klubbens medlemmar i cykel och löpning. Självklart passade jag på att vara med och det blev ett bra cykelpass. Vi körde två varv, varav det sista hårt. Tanken var att testa formen för att se hur återhämtningen gått. Dagen till ära var vädret strålande och som grädde på moset cyklade jag riktigt riktigt snabbt. Kul! Jag har även kommit igång bra med löpningen och simningen. Löpningen känns fortfarande lite stum även om farten är bra. Förhoppningsvis hinner de bli lite lättare tills nästa vecka. Jag åker på onsdag och det ska bli skönt att komma iväg nu när vädret blivit lite sämre. Snacka om bra tajming.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se