Direktlänk till inlägg 12 september 2009

Objudna gäster

Av Camilla Lindholm - 12 september 2009 17:18

Igår hände något riktigt skumt, snudd på lite kusligt. Normalt sett brukar jag aldrig låsa ytterdörren när jag är hemma, nu vet jag dock bättre :)! Så igår satt jag själv i Patriks lägenhet när jag plötsligt ser ett mörkt huvud sticka fram i dörrspringan mellan hall och vardagsrum. Jag hade inte hört att någon öppnat dörren och smugit sig in i lägenheten. Jag flög upp och undrade vad personen ville och såg samtidigt hans dimmiga höga blick. Han mumlade något om att han skulle lägga golv och letade efter andra hantverkare. Patrik håller på att renovera så det var väl så han hittade på den historien. Säkert att en golvläggare skulle smyga in i en lägenhet, i vanliga kläder, knarkpåverkad och utan verktyg. Dessutom vet jag att Patrik aldrig skulle anlita någon. Nåväl, det hela var ganska ofarligt men om han varit lite mer aggressiv vet man aldrig vad som skulle kunnat hända.


Idag har jag hållit i ett spinningpass på SATS - skitkul!! Därefter har jag hjälp Patrik att måla och ikväll ska några vänner komma över hit. Kul!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Patrik

14 september 2009 12:59

Lugna, trygga, lyxiga slottshöjden.....vad händer, får nog flytta till Malmö eller något.

 
Ingen bild

Sofie

14 september 2009 15:54

Håller med Patrik, det är bättre ni flyttar till Malmö! ;-)
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se