Direktlänk till inlägg 2 september 2009

Bra genomkörare...

Av Camilla Lindholm - 2 september 2009 19:22

har det varit hela veckan. Det började redan i måndags då Henrik gjorde en sista koll så att alla kotor satt där de skulle. Därefter fortsatte det med massage igår och idag har cykeln fått sitt och själv är jag  nyss hemkommen från en bra cykeltur med tävlingshjul på. Det är sällan eller nästan aldrig jag tränar med dem på (gäller ju att slita så lite som möjligt på mina älsklingar) men idag gjorde jag ett undantag eftersom jag ville kolla en sak med dem på. Oj, vilken skillnad det är....det går verkligen som tåget och det kändes som jag flög fram. Det verkar synnerligen lovande inför söndagen. Jag åker på fredag morgon och vill man följa mig utmana det starka startfältet så kan man göra det på www.powerman.ch.


 Glöm nu inte bort att hålla tummarna för mig :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tussilagon

3 september 2009 08:59

Kommer följa dig på webben, du är stark, lycka till :-)

 
Ingen bild

Sofie

3 september 2009 10:57

Stort lycka till nu Camilla! Du är stark och bäst, så kör allt du har så kommer det gå fort som attans!
Stor kram Sofie

 
Ingen bild

En gammal elev

4 september 2009 13:21

Lycka till!

 
Ingen bild

Pasi

6 september 2009 22:54

GRATTIS! Vilket race! Du är grym // Pasi

 
Tove

Tove

8 september 2009 09:00

GRATTIS! Bra jobbat! Kram/ Tove

http://www.tovewikund.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se