Alla inlägg under augusti 2009

Av Camilla Lindholm - 6 augusti 2009 16:26

vad jobbigt det är att ta en morgonjogg i solen, äta sen frukost och sedan ligga platt på magen här på gröningen i Helsingborg läsandes Paula Radcliffs bok om sitt liv. Helt slut lyckades jag få fatt i en glass som jag lapade i mig och nu gör jag mig redo för dagens andra löppass. Jätte jättejobbigt ;).....hihihi 

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 4 augusti 2009 21:19

idag är det tisdag och "so you think you can dance". Nu när dr House inte längre visas är det detta program som förgyller tisdagarna - tjoho vad de kan dansa. Det liksom rycker i både armar och ben när jag sitter där och imponeras.


Ja så har jag idag lyckats att både simma och springa i lite kuperad terräng. Det senare är en större bedrift än man kan tänka sig. Jag bor ju nämligen i Malmö - pannkakestad :)!

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 2 augusti 2009 21:55

Den här helgen har jag varit i helsingborg, vilket inneburit lite grillning, träning och allmän återhämtning. Såret jag ådrog mig på löpningen under  tisdagslöpningen läker bra men gör naturligtvis fortfarande ont. Trots det behövde jag bara vila en dag och är nu i full gång med träningen. I helgen har jag tex gästat Bjuvs fritidsbad, en jättefin men ruskigt kall bassäng. Det kan inte varit mer än 22grader i den. Inte så lustigt att ingen badade i den. Senare fick vi planka in på ortens friidrottsarena - eller arena är väl att överdriva ohyggligt. Men det fanns en 400 m bana som jag kunde köra mina 400ingar på och det räcker ju bra.  Anledningen till att vi var i Bjuv var att bassängen i Helsingborg var sommarstängd och att det var en fotbollscup på friidrottsarenan. Idag har jag simmat bland gigantiska maneter, slappat på playan ett par timmar och cyklat några timmar lagom till regnet började strila.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se