Direktlänk till inlägg 30 augusti 2009

Härdning!

Av Camilla Lindholm - 30 augusti 2009 14:18

Under de senaste dagarnas träning verkar naturens makter velat ha härdat mig inför det som komma skall, Zofingen då. I fredags blåste det en hel del och när jag cyklade ut var jag säker på att blåsten var rakt emot mig då jag specifikt siktat in mig på tre flaggor som jag under passet skulle komma att passera 4ggr. Döm av min förvåning när jag på tillbakavägen såg att flaggorna vridit sig och fortsatte att göra så under hela min cykelfärd (körde nämligen en bana flera varv). På 3h hade vinden vridit sig 45grader, det kanske inte tycks vara mycket, men tro mig, det är fullt tillräckligt för att få ganska mycket mer motvind än medvind. Som om inte det var nog så körde jag under första varvet in i ett moln av sågspån blandat med hästkiss (av doften att döma) - som jag skrev tidigare så blåste det en del ;)! Jag blundade och försökte intala mig själv att lite hästkiss är inte så farligt. Det kunde ju varit värre, som för huvudpersonen i Slumdog millionaire som hoppade ner i ett utedass fullt med människobajs - uaärk! 


Så igår stod löpning på schemat och solen sken härligt varmt under hela uppvärmningen. Jag skulle precis ta mitt första löpsteg på min första 400ing då det började vina och blåsa i träden och snart var hela himlen svart och jag sprang omkring i ett blåsande och regnande helvete. Så lagom till min sista 400ing började vinden besinna sig och regnande upphöra och när jag var helt klar med passet sken solen från en ljusblå himmel. Ungefär samma scenario upprepades idag på min cykeltur. Märkligt är ordet!

 
ANNONS
 
Ingen bild

jonas

30 augusti 2009 22:03

Lycka till i Zofingen ett sten kast fran Basel! Vi ar pa Eurobike och sedan MTB i Alperna (Lenzerheide) den helgen.

 
Ingen bild

Helen

31 augusti 2009 22:31

Det var väldans vilken otur du har med vädret! Lycka till på tävlingen, håller tummar och tår!

 
Ingen bild

LarsA

1 september 2009 06:59

Det dåliga vädret är snart glömt. I vart fall är det bäst att försöka lägga det bakom sig med tanke på att folk påstår att vi har en lång höst och en vinter framför oss?

Vi tror stenhårt på dig! Stort lycka till!
Helen och Lars

 
Eva

Eva

1 september 2009 21:28

Lycka till!
/ Eva

http://Www.evan.bloggagratis.se

 
Tove

Tove

2 september 2009 14:50

Lycka nu till, Camilla!! KRAM

http://www.tovewiklund.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se