Direktlänk till inlägg 27 augusti 2009

Nertrappning har börjat!

Av Camilla Lindholm - 27 augusti 2009 21:18

Den här veckan har varit nästan för lugn. Det är lustigt men samtidigt som passen går extremt lätt - det kändes som jag flög fram i tisdags på löpningen - så känner jag ett visst motstånd att ge mig ut och träna. Det är väl kroppens sätt att säga att, hm det är ju ganska skönt att vila vetja. Idag hag jag simmat och sprungit och tom med simningen kändes bra.


På lördag är det som sagt var premiär - i spinningsalen :)! KUUUUL :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars K

28 augusti 2009 11:51

Men.... I Helsingborg?? Vad är det för fel på Lund? Jag saknar min gamla spinning-favorit-Camilla!!! :-(
Och då menar jag naturligtvis inte gamla som så. :-)
Ha ett kanonkul pass! Både du och lyckostarna till kunder!
Lars K

 
Ingen bild

camilla

29 augusti 2009 12:38

Tack vad söt du är :)! Du får gärna komma och hälsa på :) :) :)!

Ps när du skickade mig ett sms någon gång för länge sedan så måste det varit på fel nummer. Kolla hemsidan för rätt nummer :) Ds

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se