Direktlänk till inlägg 24 augusti 2009

Vilodag....

Av Camilla Lindholm - 24 augusti 2009 22:36

Idag fick jag faktiskt avnjuta en vilodag så jag passade på att fixa och dona med annat jag inte hunnit med på ett tag. Dessutom har jag införskaffat mig en transportcykel för 750pix, lagom tycker jag. Min gamla blev tyvärr stulen - fattar inte varför folk stjäl min cyklar. Tydligen spelar det ingen roll i vilken skick de är i. Sedan har jag även varit hos Henrik som idag fick knäcka ordentligt eftersom jag precis som jag befarat var helt sned. En bahandling till nästa vecka och sedan hoppas jag vara vid god vigör inför tävlingen. Apropå tävling så var det ju SM i helgen. Många fina resultat uppnåddes och det var inte utan att jag kände mig lite sugen att köra. Lätt relaterat till det så hittade jag ett mail från Great Earth som råkat hamna i min skräppost.

http://www.greatearth.net/onlineannonser/halsobutiken/default.asp


Deras produkter är grymma och sportdrycken innehåller ingen nervgift (aspartam) som de flesta andra sportdrycker (det är sant, kolla på innehållsförteckningen). Inget fel på aspartam iofs, det dödar myror och ohyra fantastiska bra.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars Å

25 augusti 2009 16:04

Jag har också undrat varför man har aspartam i många sportdrycker?! Problemet är väl annars att man blir låg på energi och till vilken nytta är då energilöst sötningsmedel?

 
Ingen bild

camilla

26 augusti 2009 08:32

Ja jag skulle väl kunna tro att dels är det billigare och dels är det för smakens skull - det ska ju smaka sött tycker de flesta. De flesta är ju inte ute en 9h+ och blir så trött på den söta smaken att man vill spy efter ett tag. En annan sak med aspartam är att det tydligen kan irritera magen, bra va viden IM ;)!

 
Ingen bild

Lars Å

26 augusti 2009 19:23

Jag klarar mig på vatten och gel, så dom får ha vilka sportdrycker dom vill på tävlingarna. För där är väl inte aspartam i gelen också? Slog nytt PB i Zürich när jag lyckades trycka i mig 12 gel under loppet utan att må dåligt :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se