Direktlänk till inlägg 20 augusti 2009

Riktning Zofingen....

Av Camilla Lindholm - 20 augusti 2009 19:48

I Malmö har det varit strålande solsken nu i dagarna två. Dessutom var det inte särskilt mycket vind på Toves och min cykeltur igår, och det är minsann kors i taket här nere. För det är så att allt går mycket långsammare här. Jag har ingen wattmätare som kan visa på att jag visst anstränger mig, den ringa hastigheten till trots. Kanske är det därför jag hela tiden klagar inför coach att jag känner mig ur form på cykeln. Sedan när jag får köra på en vindfri bana, visserligen backig, som Zurich så chockar jag mig själv med att visa att jag visst var i ganska bra cykelform :)! Lika chockade blir vi skåningar när vi läser att en cykelbana ska vara blåsig och den inte alls lever upp till de förväntningar eller farhågor vi har. Vi målar nämligen upp ett scenario där jord blåser in i ögonen, kvistar bryts och där man ideligen måste kämpa för att hålla cykeln på vägen - det är väldigt sällan som detta  scenario uppfylls. Fast så kan det vara ibland i Skåne.


Efter cykelpasset sprang jag 10km varav 7km skulle vara i tänkt tävlingsfart och med tanke att snittet per km började på 4.06 och droppade ner till 4.04 så lovar det ju snabba tider :)! Kanske tog jag i lite för mycket, kanske inte ;)! Men faktum är att dagens löppass också gick ganska bra. Totalt blev det 20k med 2x5km steady insprängt . Turen gick på ett lite småbackigt 2.5km spår som kanske är lite för kort. Men tiderna var ändå helt okej med sina 4.06 på första och 4.00 på andra. Enda smolket i bägaren är min höft/rygg. Jag känner så väl att något är fel och antagligen är det bäckenet som ligger fel (som vanligt). Det gör ont i ryggen och får mina muskler i vänster ben att kännas väldigt spända. Extra känsligt är det på baksidan eftersom den är öm sedan tidigare. Ska försöka stå ut tills på måndag då jag har en tid inbokad till Henrik.     

 
ANNONS
 
Ingen bild

The Voice

21 augusti 2009 13:01

4.00 och 4.06 är ändå helt ok tid på 5 km.

Sen är det ju helt ok att hålla dina 4.04-4.06 på IM maran.

All in!

 
Ingen bild

camilla

21 augusti 2009 15:48

Ja visst är det bra tider ;)! Man ska ju vara optimistisk har jag hört...hahaha

 
John

John

23 augusti 2009 22:27

Det där med vinden, när man kör här nere så visst det är platt, men hur f*n man än gör har man motvind, det bygger karaktär antar jag:-)

http://www.silverraven.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se