Direktlänk till inlägg 16 augusti 2009

En dag att glömma....som fick ett trevligt slut

Av Camilla Lindholm - 16 augusti 2009 18:53

Igår var en sån där dag som man gärna förpassar till historia så fort som möjligt. Det började med ösregn, vilket iofs inte gjorde så mycket då jag bara skulle springa och simma. Både simpasset och det första löppasset avverkades även smärtfritt men så kom problemen. Jag skulle köra 12x400 + 4x1000 på bana. Patrik och jag åkte ner till Hgbs friidrottsbana som visade sig vara tokstängd och igenbommad! Då åkte vi vidare till Bjuv för att springa på den banan. Då visade det sig att även den var upptagen, men inte av löpare eller fotbollsspelare som man kan tänka sig utan av raggare med förkärlek till gamla bilar. De hade helt enkelt åkt in på anläggningen och ställt upp sina bilar på löparbanan tillsammans med ett gänt tält där de sålde korv och dricka. De stackars nedslitna banorna kan ju knappast mått bättre av den behandlingen och det var helt omöjligt att springa där. Så vi ställde bilen och sprang iväg till något 1km spår som låg i närheten. Där avverkade vi i gyttja och lera ca 8x1000 som fick bli det improvoserade substitutet för passet. På tillbakavägen mötte vi några raggare som rullade ner rutan och asgarvade åt oss när vi kom springande. Hm undrar vem som borde skratta at vem. Den som försöker ta hand om sin kropp eller den som sitter i en bil, röker och dricker öl? 


Efter passet var det tänkt att vi skulle på kräftskiva och så blev det också men innan dess besökte vi jourcentralen eftersom jag fått något i ögat som verkligen inte gick att ta bort. Efter ganska stort besvär lyckades den snälla doktorn ta bort det och vi kunde åka till vår kräftskiva ca 1.5h försent. Men kräftskivan var väldigt trevlig!!!!! 

 
ANNONS
 
Jag med åsikter

Jag med åsikter

29 september 2009 14:11

Jadu, antagligen va det väl någon som hade ordnat en bilträff... Vet inte riktigt om man är dum och inte tar hand om sin kropp bara för att man åker bil mycket. Träna och äta nyttigt kan man väl göra ändå?

http://asiktsblogg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

camilla

29 september 2009 21:03

Jag tycker nog att man är dum som kör bil, röker och dricker öl samtidigt. Har för mig att alkohol och rökning inte är hälsosamt samt att det är högst olämpligt att dricka och köra bil samtidigt. Men du kanske har en annan åsikt, ha den men snälla drick inte alkohol när du kör:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se