Direktlänk till inlägg 11 augusti 2009

Träning o nyckelpigor

Av Camilla Lindholm - 11 augusti 2009 20:25

Den senaste veckan har präglats av träning och diverse djur! Äckligast är ändå alla nyckelpigor i horder. De kommer in överallt och om man inte passar sig så kan man även få sig ett litet hugg. Annars har jag även råkat ut för både kaniner och harar. Även ett och annat rådjur har hoppat fram från vägkanten och två dagar i rad lyckades en geting flyga rakt in i min sport-bh och ja just det - stickas lite. Idag höll jag på att springa över en liten igelkottbäbis som hade rullat ihop sig av skräck över min framfart.


I lördags var jag, Anna och Patrik tillsammans med ca 55997 andra personer i Göteborg och spanade in Madonna. Visst hon var inte världsbäst men tanten är ändå cool. Jag gillar henne :)!


Träningsmässigt har det gått lite tungt på sistonte. Dessvärre har jag dessutom lyckats läsa av mitt schema lite fel och gjort det redan tunga schemat lite väl tungt. Så nu är jag lite väl seg i kroppen. Hoppas givetvis på bättring då jag får lite lättare träning i morgon än vad som först var tänkt. Kvar på den här dagen återstår bara lite laddning inför So you think you can dance - tjoho!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se