Direktlänk till inlägg 2 augusti 2009

Helsingborg

Av Camilla Lindholm - 2 augusti 2009 21:55

Den här helgen har jag varit i helsingborg, vilket inneburit lite grillning, träning och allmän återhämtning. Såret jag ådrog mig på löpningen under  tisdagslöpningen läker bra men gör naturligtvis fortfarande ont. Trots det behövde jag bara vila en dag och är nu i full gång med träningen. I helgen har jag tex gästat Bjuvs fritidsbad, en jättefin men ruskigt kall bassäng. Det kan inte varit mer än 22grader i den. Inte så lustigt att ingen badade i den. Senare fick vi planka in på ortens friidrottsarena - eller arena är väl att överdriva ohyggligt. Men det fanns en 400 m bana som jag kunde köra mina 400ingar på och det räcker ju bra.  Anledningen till att vi var i Bjuv var att bassängen i Helsingborg var sommarstängd och att det var en fotbollscup på friidrottsarenan. Idag har jag simmat bland gigantiska maneter, slappat på playan ett par timmar och cyklat några timmar lagom till regnet började strila.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Patrik

3 augusti 2009 11:24

Överdriva ohyggligt? Var där inte en gummibeklädd löparbana med 8 banor och vitmålade linjer??? Och det underbara frilufftsbadet i Bjuv, vilken annan liten ort kan stoltsera med en 50 meters bassäng? Jag tycker nog att du ska uppskatta vad som ges lite mer ;-)

 
Ingen bild

camilla

4 augusti 2009 21:23

Åh jag ber hemskt mycket om ursäkt. Bjuv är en fantastisk ort med både ärtfabriker och goda körsbär :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se