Alla inlägg under juni 2009

Av Camilla Lindholm - 9 juni 2009 23:06

Förra veckan var det säsongsavslutning för dr House, tråkigt men inget man kan göra åt. Istället fick jag roa mig med lite friidrott på tv. Måte säga att jag längtar till nedtrappning av min träning redan nu. Idag blev det simning och löpining x2. Sista passet bestod av 10x400m på en blåsig och regnig friidrottsbana. Inte det bästa och snabbaste passet jag gjort. Men jag genomförde det i alla fall med hyfsat resultat. Nu är det dags att sova några timmar :)

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 8 juni 2009 22:48

Jag hade lite ångest för den här dagen då den innefattade både tre träningspass och 28 inlämningsuppgifter som måste rättas (dead line idag). Men jag lyckades med allt och är nu ganska mör men nöjd med mig själv :)! Tidigare har jag haft hyfsad tur med vädret men idag lyckades jag av någon anledning pricka in dagens blåsigaste period och tydligen även ett väldigt lokalt regnmoln som följde mig i de 40min jag skulle cykla hårt. När jag var klar och rullade hemåt sken solen och asfalten var löjligt torr. Lustigt!

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 7 juni 2009 18:36

Den är veckan har varit en utmaning. Dels har jag haft rejält på jobbet, dels har jag haft en ganska mastig träningsvecka. De två kombinerat har gjort att jag just nu känner mig riktigt trött trots att det idag bara varit lite cykling och löpning. Det är faktiskt ganska skönt att få sitta och slappa lite här i soffan nu och veta att dagens träning är över och att jag undkom regnet :)! Igår hann jag med att vara lite social och idag har vi fikat med Anna. Bäst att ta tillvara på de ljusglimtarna :)! Och förutseende som jag är har jag naturligtvis redan varit och röstat. Det gjorde jag i fredags :)!

Av Camilla Lindholm - 3 juni 2009 19:46

Undrar var sommaren tog vägen. Det är knappt man kan tro att det igår var över 20grader och härlig sommar när det idag inte varit mer än 15grader. Men det kunde varit värre, resten av Sverige verkar ju ha haft regn och rusk medan vi skåningar kunnat njuta av sol åtminstone. Idag har jag examinerat mina studenter i spinning/pump/aerobic hela dagen så jag kom inte ut på min cykeltur förrän strax innan 4a. Det blev 4h, bitvis lite vinglig körning pga luriga kastvindar och 2x1h IM-fart. Så nu är benen trötta och kroppen sugen på någon mumsig middag innan jag tar i tur med lite andra saker.  

Av Camilla Lindholm - 1 juni 2009 21:28

Efter Barcelonamisären så har jag känt mig väldigt trött men nu har jag börjat träna lite igen. I lördags sprang jag faktiskt två gånger och igår avverkade jag ett längre cykelpass. Idag har jag faktiskt lyckats få in tre pass, plus jobb. Sista passet som var löpning är precis avklarat nu. Så nu skag jag bara äta och rätta lite tentor innan det är dags att sova :)!


Jag har inte tittat så mycket på resultatlistan men såg idag att en spanjorska som låg i vår grupp - eller ska jag säga svarta hål eftersom det är en ganska bra liknelse, ty den suger upp allt och går inte att undkomma - blev visst inte diskad. Kul för henne! Nu ska jag lämna den tävlingen bakom mig och fokusera på Schweiz istället......

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se