Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

nedtrappning

Av Camilla Lindholm - 29 juni 2009 16:17

Idag har den börjat - nedtrappningen till tävlingen. Igår var sista hårda dagen innan lite lättare träning. Då cyklade jag en 90km inklusive en 40min hård TT, därefter joggade jag en 5km och efter två timmar i solen tillsammans med Patrik lyckades jag lura med Daniel och simma en 4000m. Sedan åkte vi och fikade i västra hamnen med Lars A. Det är inte utan att kroppen är lite skör nu, idag när jag sprang kände jag hur det knäppte till i höften och är nu lite öm. Hoppas bara att det hinner lägga sig på ett par dagar. På onsdag tänkte jag faktiskt köra ett löplopp i Hörby. Förra året gick det inge vidare så jag hoppas att blir bättre iår :)! Har dock lovat att inte ta ut mig max, vi får se hur det går.....

 
ANNONS
 
Linda

Linda

1 juli 2009 10:07

Jösses vilket pass! Det blir inte långa i Kalmar för min del. Har helt enkelt inte haft tid att träna så mycket som jag velat. Visst skulle jag kunna köra, men inte kul om man inte är förberedd. Lycka till i den kommande tävlingen! kram

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

camilla

1 juli 2009 17:44

vad synd Linda. Tror absolut inte att du hade gjort bort dig, tvärtom faktiskt :). Tror du hade kunnat skrälla lite. Det finns de som kommer dit med BETYDLIGT mindre träning i benen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se