Direktlänk till inlägg 26 juni 2009

Sol, vind och vatten....

Av Camilla Lindholm - 26 juni 2009 18:34

har det varit idag. Först var det vatten...dock inte i sjön utan i bassängen :)! Sen blev det sol och vind för hela slanten. Det blev så mycket sol att jag blivit röd på axlarna! Så går det när man cyklar i ärmlöst och utan att smörja in sig. Aja baja!!!  Dagens pass bjöd på ca 5h varav en del tillsammans med Gustav Lindeus som också ska köra IM Schweiz. Vi körde 4x30min i IM fart. Jag tyckte det var lite svårt att hitta en bra rytm, i motvinden är det lätt att ta i för mycket och i medvinden var det svårt att komma upp i IM-fartansträngning. Mindre kul var det när vi rullade förbi en olycka. Detta och Michael Jacksons (denna gigant) tragiska död (det är alldeles för ungt att dö vid 50 oavsett vem det är) påminner om att man måste ta tillvara livet medan man har det.


Igår blev dessvärre inte mer träning än ett simpass. Egentligen skulle jag sprungit också men eftersom jag hade känningar i ett knä lät jag bli på inrådan av coach och Henrik naprapat som var helt  underbar och tog sig an mig direkt. Jag har haft lite känningar i en fot ett tag. Eller, den har uppfört sig lite stelt och han konstaterade att min fot inte pronerade som den skulle och antog att det var orsaken till mitt svullna ledband i knät. Förhoppningsvis ska det nu vara tillrätta och knät läka ihop bra nu när det inte överbelastas. Dagens cykelpass gick ju bra och jag hoppas att även morgondagens två löppass ska gå lika bra. 

 
ANNONS
 
Micke Selvin

Micke Selvin

27 juni 2009 10:01

Jag tycker det är tvärtom. Har alltid svårare att pressa mig i motvind på cykeln. Borde ju rent logiskt vara lättare att få upp pulsen i motvind men jag är väl lite onormal :) Kör hårt! Jag var faktiskt anmäld till Schweiz men fick lämna återbud. Ser fram mot att höra hur den tävlingen är.

http://www.mickeselvin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se