Direktlänk till inlägg 24 juni 2009

Serviceminded?

Av Camilla Lindholm - 24 juni 2009 12:33

Igår när vi var och handlade lyckades vi hamna hos Malmös minst serviceinriktade kassörska. Inte nog med att hon var extrem långsam utan när hon väntade på att kunderna skulle betala så satte hon armbågen på bandet, suckade och vilade huvudet i handen. Sen helt plötsligt tar hon upp sin telefon och börjar sms:a!! Vid det här laget har det blidats en skaplig kö till kassan och snart frågar en kund "ursäkta men vad händer". Då svarar hon skitsurt att "det finns ju inget jag kan göra, killen hade inte tillräckligt med pengar så han ska gå och ta ut i en bankomat"! Summan han skulle ta ut var 2.50 Jag kan komma på flera sätt på hur hon skulle kunna undvikit att stoppa kassan.....men det behövdes inte. Vi skramlade ihop till killens 2.50, vilket antagligen var tur för när det äntligen var vår tur och vi betalat våra varor hade han fortfarande inte kommit.


Annars så knetar jag på med träningen. Igår lyckades jag bla avverka en 28km löpning fördelat på 2 pass. Det sista fick jag sällskap på - helt fantastiskt! Den trenden höll i sig även idag då jag fick sällskap med både Daniel och Katarina på ett högkvalitativt cykelpass på en 12mil. Tack för sällskapet, jag gör det gärna igen :)!

 
ANNONS
 
Katarina

Katarina

24 juni 2009 13:46

Du är i grym form Camilla!!
Helt sjukt vad jag slet där bak:)

Kram K

http://www.cykelmygg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se