Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

Äntligen sommar!

Av Camilla Lindholm - 22 juni 2009 19:04

Nu är det bara en vecka hård träning kvar innan jag äntligen får släppa lite på träningen och förhoppningsvis få lite mer power i benen. Förra veckan var fokus på cykel och jag cyklade ca 500km. Därtill hann jag med en 80km löpning och 17 000m simning också. Distansen är iofs ganska ovidkommande eftersom det viktiga snarare är VAD man gör och inte nödvändigtvis HUR MYCKET man gör. Men jag tycker nog att jag fått till bra träning rent kvalitetsmässigt också. Den här veckan kommer fokus ligga lite mer på löpningen även om jag kommer att bibehålla en samma simmängd och cykla en hel del ändå :)! Efter gårdagens 200km cykel och 5km löp på det så var jag ganska spak i benen idag. Har ändå lyckats cykla och springa en sväng men när det var dags för simning så kände jag mig grymt trött och bestämde mig för att skjuta på passet en dag. Men, skönast av allt är nog ändå att nu är det äntligen sommar och sol. Hoppas att det håller i sig :)!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Blomman

23 juni 2009 08:32

Självklart, nu kommer det vara sol hela veckan, hela juni, hela juli och hela augusti, temperaturen kommer vara mellan 25 och 30 grader. Vattnet i öresund kommer hålla en temperatur på 22 grader.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se