Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

Nytt pers på milen!

Av Camilla Lindholm - 13 juni 2009 18:57

Jag var tudelad inför dagens löptävling här i Malmö. Jag både ville och inte ville springa loppet. Problemet var att kroppen kändes så komaaktig både igår och idag. Jag orkade knappt värma upp kändes det som. Men ibland är det som att kroppen liksom sparar sig till vad som komma skall....man kan aldrig lita på den inför ett lopp. Det är först en 5km in loppet man vet huruvida man har "dagen" eller inte. Nåväl, målet var att slå mitt personliga rekord från förra året som var 36.58 och det klarade jag. Tiden blev 36.19 och det räckte till vinst i loppet. Dock hade jag hoppats ta mig under 36  eftersom banan är platt och snabb, men som alla vet så blåste det storm här igår och även idag bet vinden hårt. Lite otur då att loppet går en bra bit i Västra Hamnen som nog är det blåsigaste stället i hela Malmö. Eftersom jag inte hade någon som pacade mig fick jag slita hårt i vinden. Men jag slog pers och det ska man alltid vara glad över :)!

 
ANNONS
 
jona

jona

14 juni 2009 13:02

Camilla, vet du att jag ser dig VARJE gång jag cyklar... Om det beror på din flit eller min oflit må vara osagt, men smssa nästa gång, så planerar jag min rutt *:)
Kram- grattis till pers, du är bäst! Och bra att veta för alla: Da Aldo i skanör bjuder gratis kaffe till alla som kommer dit på racer.

http://www.yogajona.se

 
Ingen bild

/P

15 juni 2009 00:37

Hör du, du får sluta med att ligga så nära bakom folk så att du snuddar eller sparkar till deras ben så pass ofta som du gör för det är oerhört irriterande. Luftmotståndet du sparar på det där är verkligen försumbart, det är väl bara såna som Tirunesh Diababa som har nytta av det :) ha det gött

 
Ingen bild

Sofie

15 juni 2009 09:22

Grattis, du är grymt snabb nu, vilken säsong det kommer att bli och simmar bra gör du också :)
kram Sofie

 
Ingen bild

camilla

15 juni 2009 09:24

Ja gud vad trevligt det hade varit. Jag cyklar mån, ons, fre och söndag. Det är bara att hänga på :)! Kram

 
Linda

Linda

15 juni 2009 14:19

Gratulerar! och så slog du Therese hörde jag. Eftersom hon är rejält snabb så måste ju du vara supersnabb! Saknade dig på kortbane-SM. Hoppades in i det sista att du skulle dyka upp ;)

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

Camilla

15 juni 2009 15:21

Sorry P, var det dig jag sparkade på ....ber så hemskt mycket om ursäkt att jag låg så nära :(. Det var nog inte vindmotståndet just då mer rytmen eller en otakt i rytmen och en allmänt strulig Camilla. Förstår att det var irriterande, det var det för mig också, sorry!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se