Alla inlägg under maj 2009

Av Camilla Lindholm - 6 maj 2009 16:39

har det varit idag. Att flaggorna står rakt ut pga stark vind är vardagsmat i skåne. Men att hela flaggstången svajar och kvistar ramlar från träna är lite mer ovanligt. Men så har det varit idag, lägg där till lite regn på det, som känns som spikar mot ansiktet så får ni dagens cykelväder.  Det känns nästan som om det vilar en förbannelse över de dagar jag ska köra TT. Idag stod det nämligen 40min hårt på schemat med lite offbike efteråt. Givetvis ska det blåsa så man knappt kan hålla sig på vägen just då :(. Jag brukar inte vara särskilt harig när det gäller cykling och blåst men idag var det löjligt och jag hade uppenbara problem att hålla rak styrlinje. Minst en gång höll jag på att blåsa in i en bil och minst en gång ner i diket. Att det sedan gick i snigelfart är ju en helt annat sak. Jag trampade och trampade och bitvis kändes som om jag aldrig skulle bli färdig med passet. Nu väntar bara lite simning för att träningsdagen ska vara till ända. Skönt för idag har jag faktiskt känt mig lite trött och dessutom har jag precis blivit uppsagd från jobbet..

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 4 maj 2009 20:35

Igår bestämde jag mig definitivt för att springa vårruset. Helt fantastiskt nog lyckades jag tom få tag i coach Jens som för närvarande befinner sig på Lazarote och "få tillåtelse". Det är klart att jag får göra vad jag vill men helst bör det ju inte förstöra träningen på något sätt och det var det jag ville få bekräftat. Uppladdningen var perfekt, 4h cykel och 4000m simning igår följt av en hel dag på jobbet, stress hem, omklädning och uppvärmning och vips var det tid för start :). Loppet blev aldrig någon rysare utan jag sprang i stort sett hela loppet själv, tror det skiljde 1min i mål ner till tvåan. Tiden blev 17.05, vilket jag är fantastiskt nöjd med. Jag siktade på 17.30 men förstod på upploppet att jag var ruggigt nära att komma under 17....dock inte idag. Men det gör inte så mycket, jag är otroligt nöjd :)! Att jag sedan var tvungen att vänta i nästan 2h på prisutdelningen är under all kritik. Hade hört talas om att man skulle få en stor pokal, men den var tydligen försenad och skulle komma med posten senare........så stelfrusen fick jag lufsa hem tomhänt :)! Fast det bekom mig inte så mycket. 

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 2 maj 2009 23:23

Idag började jag dagen med att sova sjukt länge. Jag hade ställt klockan på 7 men ignorerade det trotsigt och sov vidare till 9 och inte ens då ville jag egentligen stiga upp!!! Så länge har jag inte sovit sen gud vet när men antagligen behövde jag det för ikväll känner jag mig lite piggare och gladare än på hela veckan. Jag har nämligen gått omkring som ett åskmoln hela veckan men när Patrik och jag satte oss för att spela ett datorspel glömde jag allt och blev mitt vanliga glada jag igen. För när andra går och dricker öl på krogen så har vi tillbringat kvällen med att spela ett egentligen helt meningslöst spel som heter Zuma. Vi har sporrat varandra till stordåd tills vi nyligen dog och fick ta en matpaus :)! Vi spelade spelet i Holland också men då blev jag så uppspelt att jag kände mig nödgad att sluta, den energin ville jag ju spara till tävlingen :).


Träningsmässigt har jag bara sprungit idag, 20km inkluderat 4x3km i någon slags mellanfart. Det gick ganska bra och kändes riktigt lätt. 

Av Camilla Lindholm - 1 maj 2009 22:25

har det varit här nu en tid. Mycket jobb kombinerat med träning har tyvärr gjort att jag inte hunnit uppdatera här. Förutom att träna och jobba så har jag hunnit med ett pass hos Henrik som jobbat hårt med att få min kropp i balans igen, dessutom uppmanade han mig å det strängaste att se till att få massage snarast. Det tyckte han att mina stackas spända muskler behövde och jag instämmer villigt. Vidare har jag även fått en kranial/sakral-behandling av Ulla. Efteråt var jag helt sjukt avslappnad, vilket var härligt och antaglien precis vad jag behövde. Gårdagen avslutades med att inviga grillen på min gård, härligt :)!


Idag har jag inte jobbat alls utan bara simmat och cyklat en 12mil (inkl 4x30min IM-fart) på min nya Scott Plasma. Jag har inte riktigt hittat optimal sittställning ännu men när jag väl får till det hoppas jag kunna köra lika fort som på min gamla ursnygga Casati som jag nu tänkt sälja. Är ni intresserade av en unik, supersnabb och ursnygg cykel så maila mig gärna :)! Väl hemkommen från cyklingen har jag knappt gjort någonting mer än legat och myst i soffan. Det tycker jag att jag kunde efter en hårt och slitsam vecka.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se