Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Pers och SM-brons på halvmaran

Av Camilla Lindholm - 17 maj 2009 17:41

När jag vaknade på fredagen kändes kroppen verkligen inte hundra då min rygg smärtade rejält. Därför valde jag att köra träningen väldigt konservativt och hoppade även över min inplanerade löpning. Det var ett smart drag för när jag vaknade på lördagsmorgonen hade jag inte alls ont längre. Antagligen var det sviter av behandlingen i torsdags, men bättre att ta det lugnt än att chansa tänkte jag. För lördag betydde Göteborgsvarvet och i år även tillika SM på distansen.


Jag har aldrig sprungit varvet tidigare och måste säga att trots loppets storlek så var det ett fantastiskt väl arrangerat lopp utan köer och tradiga väntetider för min del. Dessutom lyckades Pelle vår chaufför med bedriften att hitta den kanske bästa parkeringsplatsen som gick att frambringa. Kanon!


Taktiken var att öppna konservativt vilket jag misslyckades fatalt med, inledningskilometern gick på 3.30 Efter det lyckades jag sakta ner något men första milen inkl Elfsborgsbron gick på 37.12 - vilket kändes superlätt. Efter det blev det tyngre och tyngre och de sista km var väldigt jobbiga, särskilt som det blåste en hel del och var några backar som tog kraft på slutet. Men tydligen var det många som gått ut för hårt för jag lyckades ändå klättra 3placeringar de sista km. Jag hade ingen aning om hur jag låg till i loppet så ingen kunde bli mer förvånad än jag när jag insåg att det var den blivande fyran jag spurtade om i slutet. Tydligen hann inte funktionärerna öppna tjejfållan till mig så jag sprang in i herrarnas fålla vilket fick till följd att speakern höll på att missa mig. Totalt blev jag 6a i loppet och 3dje bästa svenska med tiden 1.19.42 Fantastiskt lycklig naturligtvis :).  

 
ANNONS
 
Therese

Therese

17 maj 2009 18:18

Stort grattis! Riktigt bra sprunget Camilla! Kul och du är verkligen värd detta! Ladda väl nu och stort lycka till nästa helg!

Kram Therese och Henrik

http://www.springtherese.blogspot.com

 
Micke Selvin

Micke Selvin

18 maj 2009 09:19

Grattis! Riktigt starkt jobbat!

http://www.mickeselvin.se

 
Ingen bild

Eva

18 maj 2009 15:52

Grattis Camilla!!
Jätte bra sprunget!
Lycka till i helgen.
Kram Eva

 
Linda

Linda

18 maj 2009 20:28

Stort grattis! Synd att vi inte hann pratas vid lite mer, men det var kul att hälsa iaf. Lycka till i helgen som kommer!

http://www.lindaeriksson.com

 
Niclas B

Niclas B

29 maj 2009 10:50

Jäklars vad bra! Stort grattis! Jag har inte kikat in resultatlistan ordentligt ser jag!!

http://niclas-b.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se