Direktlänk till inlägg 13 maj 2009

Schlager är underbart men Ryssland är fantastiskt

Av Camilla Lindholm - 13 maj 2009 17:32

Igår kom Patrik över och tröstade mig lite... Av en slump kom vi in på melodifestivalen - hade ju glömt att den var! Det var precis vid snabbgenomgången och det vi fick se överträffade myten. Bidragen var fantastiska skapelser som kan liknas vid en parodi på "vanlig" musik. Jag skådade både en Perelli-kopia och en Carola fångad i en stormvind. Bästa framförandet var annars pausbidraget. En gigantisk rysk militär kör som tagen från en krigsfilm från forna dar.  Lägg därtill några kalinkadansare och ytterligare några hip hop- dansare för att få till lite konstrast ala typen; gammalt möter nytt. Patrik och jag skämtade om att snart rullar väl en stor  pansarvagn in och innan vi hann säga kgb så dundrade det in en stor pansarvagn med blommor. Till sist fullbordades verket av att Tatu springer in och skriker "They not gonna get us". Vem? Europa, kineserna, allmogen? Ryssland är ändå för underbart :)!  Lägg därtill två urfjantiga programledare som bråkade om vem som skulle trycka på The (red) button. Tjejen fotomodell, vacker som en dag och en kille utan hals som ivrigt tafsande på hennes rumpa, slickade henne i örat och pussade henne så fort han fick chansen.


Träningsmässigt har jag cyklat tillsammans med Tove idag. I mitt fall blev det 92km. Båda fascinerades vi över hur mycket roligare träningen blir när man är två. Nu är det bara lite simning kvar och sedan måste jag jobba hela kvällen för att hinna klart alla mina arbetsuppgifter innan den 1juni.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kristina

13 maj 2009 21:01

Även om det är jobbigt och tungt nu så kom ihåg att efter varje bakslag brukar det komma något bättre. Och du är en kämpe så det löser sig säkert framöver. Passa på att se det som en längre semester.

 
Ingen bild

Flirt med det vulgära

13 maj 2009 21:05

Lägg där till en orgie i smaklöshet av de flesta bidragen en tävlan om att vara så lite dålig som möjligt. Tillbaka till rötterna i folkmusiken med en stänk av nutid ala 90-tal

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se