Direktlänk till inlägg 12 maj 2009

Snart sista dagen på jobbet....

Av Camilla Lindholm - 12 maj 2009 19:42

Idag fick jag min slutgiltiga dom som betyder att jag den 1juni står till arbetsmarknadens förfogande. Anledningen är tydligen inte att jag inte är disputerad utan att jag arbetat där för länge. Alla visstidsanställda har blivit varslade men jag har redan fått veta att jag inte kommer få fortsatt anställning. Orsaken är att om jag fortsätter kommer jag lasas in och det vill inte MAH eftersom de har anställningsstopp. Självfallet känner jag mig ganska överumplad eftersom min chef hela tiden försökt få mig fast anställd.....nu får jag istället sparken pga av att jag jobbat där för länge. På MAH gäller uppenbarligen först in först ut. Det spelar tydligen ingen roll att man enligt chefen har varit viktig för verksamheten, omtyckt av kollegor och sådär. Eftersom det inte råder någon övertalighet på just vår avdelning och inom mitt kompetensområde (snarare tvärtom) så misstänker jag att mina kollegor kommer få mycket att göra i höst. Ibland är det smärtsamt att påminnas om att man är en liten utbytbar bricka i ett stort spel.....men kanske är det bra att bli påmind om det då och då.


Träningsmässigt har jag simmat och sprungit idag....inget av passen gick till historien som de bästa men jag lyckades i alla fall genomföra dem med godkänt resultat.    

 
ANNONS
 
Ingen bild

Putte

12 maj 2009 20:07

Du får tänka på vacka vårblommor ett tag, typ tussilago och sådant... Jag ska höra med alla mina företagskunder om det finns något behov av en ytterst kompetent tjej/kvinna som du :-)

 
Linda

Linda

13 maj 2009 13:09

Trist det där med jobbet! Inte så konstigt att träningen går sådär heller när du har det att tänka på. Hoppas det löser sig!

http://www.lindaeriksson.com

 
Micke Selvin

Micke Selvin

13 maj 2009 13:10

Las är i det stora hela en skitlag. Vi har exakt samma scenario då och då på vår arbetsplats. Jättebra folk som går på vik och när det drar ihop sig till att bli en fast anställning får de gå. Snacka om att man utnyttjar systemet. Sedan kan man i och för diskutera lämpligheten att bara förlänga vik hela tiden men när det blir så här fungerar lagen inte!

http://www.mickeselvin.se

 
Ingen bild

camilla

13 maj 2009 17:28

Ja inte tackar de en för det arbete man gjort precis. Tex som när man släppte allt man hade för händerna inkl träning på kvällen och satt och tokskrev kursplaner inför hösten. Vi blev ev lovade en belöning ....och i mitt fall blev det uppsägning :)!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se