Direktlänk till inlägg 11 maj 2009

Sol och rapsfält i brand....

Av Camilla Lindholm - 11 maj 2009 10:17

Igår fick jag en helt underbar cykeltur i sol och bland gulgnistrande rapsfält. Synd bara att de inte luktar lika gott som de är vackra. Det är faktiskt bedövande vackert längs kuststräckan Ystad-Trelleborg. Enda smolket i bägaren var att det blev en smula stressigt att hinna hem till simningen. Får helt enkelt skylla mig själv då jag kom iväg lite sent. Men jag fick i alla fall fint väder :)!


Annars har helgen varit utvilande. I fredags var vi ute och åt med Anna och Linda i helsingborg....som alltid var det trevligt, tramsigt och härligt :)! I lördags hejade jag fram Patrik när han sprang Springtime. Han kämpade hårt och slog pers med 10-11minuter på den allt annat än lätta banan. Tänk den som kunde göra det bara så där på ett millopp :)! Det var även spännande att se tjejerna tampas om medaljerna, Springtime har faktiskt pengar i potten till topp tre, något jag tycker andra lopp bör ta efter. Isabellah Andersson vann som väntat och snabba Therese från Göteborg var några sekunder före Sandra Nilsson från Björnstorp. Det var även kul att se Lotta Lewis få utdelning för sin dubblerade träningsmängd och slå dunderpers på sträckan iår. Naturligtvis är det alltid smärtsamt att stå vid sidan....jag hade ju gärna varit med :)! Men jag kommer ju få mitt så det räcker och blir över de närmsta två helgerna. På kvällen grillade vi tillsammans med min nya löparklubb IS Göta, vilket var jättetrevligt!

 
ANNONS
 
Linda

Linda

11 maj 2009 15:08

Läste att du ska springa på lördag eller!? jag och min sambo ska ner och kika och heja. sen kanske vi träffas (för första gången) hos Theres o Henrik. Vore på tiden, vi har ju tjatat en del ;)

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

Tove

12 maj 2009 11:13

Har du bytt mobilnummer? Har sms:at ett par gånger, men inte fått svar. Cykel imorgon?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se