Direktlänk till inlägg 8 maj 2009

Ännu en träningsdag till ända....

Av Camilla Lindholm - 8 maj 2009 23:23

Den här veckan har jag haft lite otur med vädret när det gäller min cykling. Igår lös solen och vinden höll sig i schack men då stod det löpning på schemat. Idag såg det lovande ut men naturligtvis hamnade jag ändå i en regnskur som hette duga...hm vi får se hur morgondagen ter sig men den verkar ändå se rätt lovande ut. Hoppas bara att vinden stillat sig lite tills dess. I morgon ska jag dessutom heja fram Patrik på Springtime här i Helsingborg. Kul!


Några har frågat angående min uppsägning. Jag är inte fast anställd utan enbart visstidsanställd sedan 2004.......nu måste högskolan spara och höja kvaliten. Kvalite är enligt högskoleverket likvärdigt med antalet disputerade lärare, därför ska alla visstidsanställda icke disputerade avskedas.   

 
ANNONS
 
Ingen bild

LarsA

9 maj 2009 10:22

Hej Camilla!
Det är riktigt tråkigt att höra om arbetet. Jag hoppas verkligen att det löser sig. Har du koll på om din visstidsanställning övergått till en tillsvidareanställning (sammanlagt mer än 2 år under en femårsperiod)?
/Lars

 
Ingen bild

camilla

9 maj 2009 10:58

Hej Lars, de har ändrat beskrivningen av min anställning på anställningsavtalet varje termin så därför kan man inte åberopa det :).

 
Therese

Therese

10 maj 2009 00:05

Hej Camilla!
Vad kul att se dig idag! Du är alltid lika glad och härlig när man träffar på dig. Vore kul om du (och Patrik om han är med) kikar förbi nästa lördag efter loppet. Kanske stannar ni i Göteborg över natten... Må gott, så hörs vi!
Kram,
Therese (och Henrik)

http://www.springtherese.blogspot.com

 
Ingen bild

LarsA

10 maj 2009 16:56

Om du vill så kan du maila över lite mer info om anställningen till mig samt om det finns ett kollektivavtal som reglerar övergång till tillsvidareanställning.

 
martin

martin

10 maj 2009 21:27

Halvtidsproffset blev heltidsproffs! Nu får dom se upp!

http://www.triathlonpappan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Camilla

10 maj 2009 22:04

Martin, tror inte att jag kommer bli heltidsproffs men tack i alla fall :)! Du tränar ju som ett i alla fall :)! Therese: kan bara säga det samma. Du gjorde ett stabilt lopp, kul att se att gamla rävar håller i längden ;)! Jag ska se om nästa helg....det hade varit jättekul...:). Lars, jag hör av mig....tack söta du :)!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se