Alla inlägg under april 2009

Av Camilla Lindholm - 13 april 2009 22:01

Äntligen hemma till värmen och vårsolen :)! Som vanligt var det hur segt som helst på Kastrup, på natten verkar det vara praxis att man får vänta 1h på bagaget eftersom ingen tycks jobba. Sen att det inte heller gick några tåg till Sverige fanns det ingen information om. Som tur väl så träffade jag på några snälla danskar boendes i Sverige som lotsade mig till någon ersättningsbuss som jag precis hann med. Idag fick jag därför sovmorgon och sedan har jag tvättat både cykel och kläder, hunnit med en lunch ute på stan och cyklat en lätt tur på kvällen. Tur att den här veckan är lugn rent träningsmässigt, det är många praktiska saker som jag behöver hinna med innan jag drar till Holland på fredag.

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 12 april 2009 15:32

Sista träningsveckan har varit ganska bra men igår var jag rejät trött och nu längtar jag faktiskt hem. Det är alltid kul att åka på träningsläger men sover gör jag ändå bäst i min egen säng :)! Just nu sitter jag och slappar i foajen eftersom vi har checkat ut från rummen redan kl 11.00 Dessvärre inbjuder ju inte vädret till att sitta ute :)! När jag kommer hem tänkte jag checka mina utslag som dessvärre inte förrsvunnit. De verkar aktiveras när jag rör på mig, antagligen pga att blodcirkulationen sätts igång. Kanske är det de som gör att jag känt mig så trött på sistone. Vill helst sova hela tiden.

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 9 april 2009 21:27

När även den nya penicillinsorten gav mig utslag valde jag att ignorera det, vilket har fått till följd att jag nu ser ut som en kokt kräfta med mina illröda ben och armar. Att det dessutom inte ser så vackert ut eller är skönt gör inte saken bättre. Idag har det varit riktig illa och jag har dessutom mått illa och har haft ont i magen hela dagen. Nu ger jag upp och tänker inte äta fler. Hoppas att jag kommer förbli frisk i alla fall.


Trots det har dagens träning gått ganska bra. Jag började med lugn morgonjogg tillsammans med Charlotte Kolters, sen ett cykelpass på ca 94km, inkluderat några backryck. Därefter var det ett mycket kort simpass följt av löpning. Idag stod det 4x2km progressiv, lite hårdare, löpning på schemat. Det gick ganska bra och Joan pressade mig till stordåd. Sista avslutande km gick på 3.27 Det kanske inte låter så snabbt men med tanke på att det var sista intervallen och mycket uppför så är jag nöjd med tiden. Sista 500m går i stort sett bara uppför och det var riktigt jobbigt faktiskt. I morgon ska vi ha en ganska lugn dag för att ladda till veckans sista nyckelpass på lördag. Som det ser ut nu kommer vi cykla mycket långt och sedan springa i tävlingsfart direkt på det. Det ska bli spännande att se hur det går.

Av Camilla Lindholm - 8 april 2009 21:48

Efter gårdagens tuffa krosspass på cykel/löp så var det skönt att få en vilodag idag. Jag gillar den typen av pass trots att de är jobbiga. Det känns som att de verkligen gör en hård i kroppen, vilket kan behövas inför Powerman - EM den 19onde. Då ska jag bla tampas med Yvonne Van Vlerken, Heleen Bij de Vaate och Ulrike Schwalbe med flera. Så idag har jag bara simmat och sprungit 14km. Löpningen kändes ganska lätt och dagens simpass var i alla fall lite bättre än gårdagens katastrof.


Idag har vi även lånat Michael Krugers bil och åkt och shoppat på en outlet utanför Palma. Alltid trevligt med outlet när man är fattig som en lus. Dessutom var det tydligen rea på outleten, vilket gör det hela än bättre. Jag köpte ett grönt linne och en hoodtröja från Roxy och två korta jeanskjolar på Mango. Nu blir det ingen mer shopping utan förhoppningsvis bara träning :).

Av Camilla Lindholm - 6 april 2009 22:08

Idag har vi kört 5h i bergen. Jag älskar verkligen bergen på Mallorca, en klar dag som denna är de dessutom snäppet bättre, utsikten är magnifik! Det var tur att vi tog turen idag eftersom det tydligen ska börja spöregna igen  :(. Det var en ganska jobbigt tur men jag tyckte ändå att det gick bra. På hemvägen delade vi upp oss, grabbarna körde 180km och vi tog närmsta vägen hem och fick trycka på lite för att hinna hem till simningen. Det blev ingen open water simning för min del, jag hade tur och lyckades få plats bland motionärerna  i poolen (elit och motion har olika simtider), mycket varmare. Döm om min förvåning när jag den första jag stöter på efter simningen är Jocke Berggren. Tydligen är hela triathlongymnasiet här  + några svenska triathleter till. Sista passet blev ett 14km löppass där 10km skulle gå i steady. Det kan låta som ett lätt pass men för Joan och mig innebar det ett tempo på ca 4.00, och det är ganska snabbt tycker jag. Vi skötte oss emellertid utmärkt! Kanske berodde det på att jag sprang i mina power tubes och mina nya tri byxor med kompression från Fusion - grymt sköna! Nu är jag trött i benen och ska snart sova. Måste ladda inför morgondagens krysspass (4x 10km cykel varvat med 5x2km löp).


Av Camilla Lindholm - 5 april 2009 21:28

Tack för alla snälla inlägg! Efter 4dagars dvala och allmän missär så testade jag att rulla en lugn tur på cykeln idag. Den inkluderade både lite kurvteknik nerför och ett fikastopp. Men det viktigaste är att det kändes bra och att vi dagen till ära hade fint väder....redan efter en timme så åkte armvärmarna av :)! Det har vi sannerligen inte varit bortskämda med. I morgon är tanken att jag ska försöka följa med på en lite längre tur och sedan springa på kvällen. Får se om det går att pressa in ett simpass också. På schemat står open water men eftersom jag fortfarande äter penicillin och vattnet är 16 grader så är jag lite tveksam. Vi får se. 

Av Camilla Lindholm - 2 april 2009 16:49

Efter två goda träningsdagar, trots dåligt väder, så sa det stopp. Tydligen har jag drabbats av halsfluss med väldigt hög feber som jag  idag fått penicillin för. Så när jag inte trodde det kunde bli värre så var jag naturligtvis allergisk mot antibiotikan som efter enbart ett piller gav mig fina röda utslag under armar, på halsen jumskar. Blir det inte värre kan jag ju stå ut....jag får se hur det artar sig. Så istället för att träna så roar jag mig med att sova ofantligt mycket, otroligt hur mycket det går att sova på ett dygn :).

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se