Direktlänk till inlägg 28 april 2009

Argghhh.......

Av Camilla Lindholm - 28 april 2009 09:29

Ibland känns det som om man jagar och jagar utan att komma ikapp. När en uppgift är klar har det kommit två nya. Det kan nog vara så att man får skylla sig själv ifall man åker på träningsläger i två veckor och sedan veckan efter åker till Holland och tävlar. Just nu känns det dock som att jag bokstavligen drunknar i arbetsuppgifter. Igår var en sån där dag man helst vill glömma....tusen saker att göra och det första man får när man kommer till jobbet är typ 5nya som man vet kommer ta veckor att planera.  Eftersom jag hade kvällsundervisning så hann jag naturligtvis inte med mitt tredje och sista träningspass för dagen som var simning. Idag har jag emellertid simmat en sväng och ska precis ge mig ut på mitt första löppass av två. Bäst jag skyndar mig så att jag kan få något vettigt gjort efter det ;)!

 
ANNONS
 
Niclas B

Niclas B

30 april 2009 23:38

Tänk att du för några år sedan undrade om du platsade i våran lilla Vätterngrupp som skulle köra under 10 h! :-) Det slår mig nu. Körde du det året? Och hur gick det? :-)

http://niclas-b.bloggagratis.se

 
Ingen bild

camilla

1 maj 2009 22:21

Hahaha, där ser man. Jag kommer faktiskt inte ihåg om jag körde det året eller inte. Under 10h blev det i så fall absolut inte ;). Nu tror jag nog att jag skulle kunna klara det dock....tänk så det kan gå :)! Hoppas allt är bra med dig....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se