Direktlänk till inlägg 26 april 2009

Härligt vårväder :)

Av Camilla Lindholm - 26 april 2009 20:06

Igår var det helt underbart väder i Helsingborg, hade man dessutom tagit bort vinden så skulle det känts som sommar. Nu kyler vinden från havet fortfarande. Lördagar är som regel väldigt slappa dagar för mig, coach tycker att då bör man vara social så det passade jag på att vara. Efter löppasset som ganska snart var avklarat så åkte vi bland annat ut och tittade på bilar. Jag bestämde mig dock ganska omgående att inte INTE handla en bil från den försäljaren (behöver inte hänga ut märket och försäljaren dock). Det var ganska uppenbart att det var jag som skulle ha bilen, ändå talade han enbart till Patrik som medvetet slog ner blicken, frågade Patrik hur bilen kändes att köra (han provkörde inte ens) och ignorerade när jag själv påtalade vilka behov jag hade vid valet av bil (själv frågade han inte ens). Undrar vad de lär sig under sin säljarutbildning egentligen. Bilar är mannens svär förutom när det kommer till färg och säkerhet, ja då kan ni vända er till kvinnan för en åsikt!


Betydligt trevligare var det då att ha picknick med jordgubbar och vin i parken. Jag älskar jordgubbar och längtar hejdlöst efter den svenska säsongen!!! Senare på kvällen fick vi sällskap av Anna och åtnjöt årets första grillning. Trevligt! 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofie

27 april 2009 08:01

Men...jag har varit med om precis samma sak, men jag satte åt bilförsäljaren ordentligt. Han "sålde in" en mindre bil till mig för att tjejer kör sånna, han fick igen när jag gick rakt in till Saab och köpte mig en ny combi, hahaha

 
Ingen bild

Alkis-javisst

27 april 2009 12:38

Låter som om vår elitidrottare har gått och blivit alkis med vin både på fredag och lördag!!!!!!

 
Ingen bild

camilla

27 april 2009 12:54

shit också, nu kanske jag avslöjade mer än jag ville, vad ska folk nu tro ;)!

Sofie, helt rätt....och jag tänker inte heller köpa någon bil av "min" försäljare....han betedde sig ju som en idiot!

 
Micke S

Micke S

27 april 2009 15:20

Ja, man upphörs aldrig förvånas ... Hur som helst stort grattis till Powerman! Såg idag hur det gick :)

http://www.mickeselvin.se

 
Ingen bild

LarsA

28 april 2009 09:19

Men ärligt vad tyckte Patrik om bilen? :)
/Lars

 
Ingen bild

camilla

28 april 2009 10:42

Lars!!!! Lever du, då måste vi faktiskt ta och ses nu!

 
Ingen bild

LarsA

30 april 2009 09:06

Camilla! Jag lever! Du får komma och rädda mig från pappershögarna på kontoret... Klart att vi måste ses så snart som möjligt.
/Lars

 
Ingen bild

camilla

1 maj 2009 22:21

Och jag kommer och räddar dig ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se