Direktlänk till inlägg 23 april 2009

Nya tag....

Av Camilla Lindholm - 23 april 2009 20:46

Återhämtningen efter tävlingen har gått ganska bra. På ett sätt är jag trött men på ett annat sätt väldigt pigg. Kan låta lustigt men när jag inte tränar känner jag mig ganska seg men när jag väl sätter igång så går det förvånandsvärt snabbt. Tack och lov är veckan lugn, vilket passar bra eftersom jag har en hel del att göra vid sidan om. Har bland annat en hel del tentarättning som väntar och massor av adm.arbete på jobbet. Många små saker som tillsammans tar hela dagar. Idag har jag i alla fall lyckat simma och komma ut och springa några straight and turns runt en löparbana. Just nu har vi helt underbart vårväder som säkert kan få den suraste personen i hela världen på gott humör.

 
ANNONS
 
Ingen bild

ModeerF Enåsk

24 april 2009 16:48

Vädret är bara en liten paragraf i Malmöfolkets homör.

Skånes stolthet fick i röven av Elfsborg alltså är hela stan ur form.

Hejdå

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se