Direktlänk till inlägg 18 april 2009

Framme!

Av Camilla Lindholm - 18 april 2009 20:59

Just nu klämtar kyrkklockan 21.00 Vid varje heltimme spelar kyrkklockan här brevid en hel melodislinga och vid varje halvtimme klämtar den irriterat till. Detta gör den även på natten har vi erfarit :(! Därför ska det bli spännande att se hur bra vi kommer sova i natt. Vi bor förresten i ett gammalt kloster omgjort till hotell. Det är lite häftigt att de bevarat många gamla detaljer samtidigt som de kompletterat med många nya supermoderna finesser.  Idag försökte vi även köra cykelbanan med bil men lyckades väl hitta den sådär, karta till trots...det var väldigt svårt att hitta men vad vi förstår så är det ganska många kurvor och korsningar. Hoppas bara jag inte kör fel som förra gången.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Han med Ögat

20 april 2009 08:24

Grattis til Silvret !!!!!

 
Linda

Linda

20 april 2009 12:05

Jaha, blev det silver!? Grattis i så fall!

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

LarsA

21 april 2009 08:13

HÄRLIGT!!! Stort grattis till en jätteprestation!
Helen & Lars

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se