Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Snart avfärd!

Av Camilla Lindholm - 16 april 2009 13:51

I morgon åker vi (Patrik, Laerke och Fredrik) till Holland för att köra Powerman EM. Med anledning av det har den här veckan varit ganska lugn och idag stod det endast 7km löpning på schemat. Passet bestod av 2x2km progressiv fart med som vanligt 1min joggvila. Däremot måste coach skrivit fel eftersom de typ skulle gå ner till 3.15 fart. Så fort har jag aldrig sprungit och gjorde inte idag heller :)! Däremot gick de båda sista km på 3.22 resp 3.20, vilket för mig är ganska bra. Hade jag dessutom haft lite sparring så tror jag nog att jag kunnat plocka någon sekund till..... Sparring lär jag ju i alla fall få på EM sen så jag lär ju knappast kunna skylla på det ifall jag springer sakta där.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

16 april 2009 22:25

Ååååh lycka till!!! Du är bäst! Kramis

 
Ingen bild

gps

17 april 2009 05:48

...försök följ banan den här gången så skall det nog bli bra:)

 
Ingen bild

Sofie

17 april 2009 08:05

Lycka till :)
Kram Sofie

 
Ingen bild

Han med Ögat

17 april 2009 08:08

Lycka till!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se