Direktlänk till inlägg 15 april 2009

Blåsigt värre.....men fortfarande sol :)

Av Camilla Lindholm - 15 april 2009 20:26

Idag har de blåst rejält här i Malmö, det är sådana dagar man önskar att man hade wattmätare på cykeln så att man såg att man jobbade fast farten är löjligt låg. Idag har jag även kikat på min nya cykel som ligger och väntar på mig på Bike Pro här i Malmö. Jag känner på mig att jag kommer köra snabbt på den, minst lika snabbt som på min gamla ursnygga Casati (eller gammal och gammal, den är typ 1år). Så om någon är sugen så är den till salu!


Annars har jag även hunnit med att luncha med Anna, vilket kändes som evigheter sedan eftersom hon har varit och glassat i Thailand och precis när hon kom hem så drog jag iväg till regnmolnen på Mallorca. Hörde att solen tittat fram där nu - typiskt. Men å andra sidan så önskar jag dem som är där betydligt bättre väder än vad jag själv erfor. Nåväl, vi hade en trevlig och god lunch och det är alltid lika trevligt att skvallra sådär härligt tjejigt :)!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se