Direktlänk till inlägg 13 april 2009

Hemma igen....

Av Camilla Lindholm - 13 april 2009 22:01

Äntligen hemma till värmen och vårsolen :)! Som vanligt var det hur segt som helst på Kastrup, på natten verkar det vara praxis att man får vänta 1h på bagaget eftersom ingen tycks jobba. Sen att det inte heller gick några tåg till Sverige fanns det ingen information om. Som tur väl så träffade jag på några snälla danskar boendes i Sverige som lotsade mig till någon ersättningsbuss som jag precis hann med. Idag fick jag därför sovmorgon och sedan har jag tvättat både cykel och kläder, hunnit med en lunch ute på stan och cyklat en lätt tur på kvällen. Tur att den här veckan är lugn rent träningsmässigt, det är många praktiska saker som jag behöver hinna med innan jag drar till Holland på fredag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se